Amnesia

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Maru

Maru

New member
Jeśli chcesz sprawdzić jak bardzo można znienawidzić główną bohaterkę,to dobrze trafiłeś. Po polsku Heroine można nazwać tylko jednym słowem - idiotka. Oglądając 12-odcinkowe anime można stwierdzić,że reżyser zapomniał obdarzyć postać najważniejszą rzeczą - mózgiem. A jeśli chcesz obejrzeć anime tylko dla bishów - to powodzenia i wytrwania życzę!

Pierwszego kwietnia, o poranku, nasza bohaterka budzi się i odkrywa, że nic nie pamięta. Nagle pojawia się przed nią tajemniczy chłopiec – przedstawia się jako “duszek” o imieniu Orion. Dziewczyna postanawia z jego pomocą jakoś odzyskać swoje wspomnienia… aż w pewnej chwili dzwoni telefon. Nie rozpoznaje ona imienia na wyświetlaczu, ale nieznajomy podobno jest jest “chłopakiem” – bohaterka postanawia się z nim spotkać, choć pomimo największych wysiłków, nie jest w stanie przypomnieć sobie jego twarzy.

Osobiście dla mnie to anime jest 4/10. Ta 4 to ratuje jedynie ŁADNA KRESKA. Ewentualnie muzyka. Ale zapraszam do podzielenia się własną opinią~~!

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Trudno się nie zgodzić że główna bohaterka to idiotka,nie ma własnego zdania. I w ogóle mało mówi dość nudna postać,jednak jest ładna kreska i muzyka. Ostatni odcinek był naprawdę dobry (moim zdaniem),ale wieje nudą i w ogóle ostatni odcinek może dać trochę “dreszczyku” że tak powiem.
Oceniam to za 5/10. Za muzykę,kreskę i ten ostatni odcinek. Trzeba się zgodzić,że trzeba wytrwałości żeby dojść do tego 12 odcinka.

Ta Heroine,przypomina mi Yuuri czy jakoś tak z Diabolik Lovers. Maru jeśli nie oglądałeś,to możesz to obejrzyj dla porównanie między postaciami czy nawet anime.

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Yona,jestem dziewczyną :D Wiem,oglądałam Diabolik Lovers…nie wiem kto jest gorszy : Heroine czy Yurri :x. Ale chyba bym wybrała Diabolik Lovers przez muzykę <3. I w sumie klimat miał fajny. :x

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Okej,Domyśliłam się. Jak coś źle napisałam o twojej płci to sorrki :). a myślę,że obie jednak jak miałabym wybierać to też Diabolik Lovers klimat fajny. Co do Heroine nie będzie miała mózgu,bo to był wymysł autora możemy tylko Heroine współczuć,chyba :).

Ostatnia edycja:
Top Bottom