Android emulator

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Eyirie

Eyirie

New member
Mam pytanko do tych, co się lepiej znają na temacie: Jak działa emulator androida na Nokię (WP)? I znacie jakiś darmowy?
W sklepie na moim telefoniku znalazłam AndroidEmulator - Ashish Dung Dung i jestem dość zdesperowana i gotowa wydać te aż (!!!) 8,50 XDD

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Nie wiem czy to Cię ratuje, ale istnieje dystrybucja Linuxa, który ma wbudowany emulator androida. http://delfinlinux.pl/ Sam system instalowałem jako maszynę wirtualną, emulatora jednak nie testowałem, ponieważ nie odczuwam takiej potrzeby.

Ostatnia edycja:
Elmor

Elmor

Donator
Chyba nie o to Eiu chodziło :3 Chodzi tu o połączenie WP z Androidem.

Ostatnia edycja:
kamkom

kamkom

Członek ekipy
Project Astoria został wycięty już z WP i nie da się już zainstalować apek z Androida.
Na WP nie ma żadnego emulatora Androida niestety.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
/dead/
Idę utopić swój telefon w Wisloku
Może dostanę nowy…

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Domyślam się, ze nie o to, ale pomyślałem, że to mogłoby być alternatywą i Eiu mogłaby na kompie apki z androida używać.

Ostatnia edycja:
Elmor

Elmor

Donator
BTW to lepiej na Windowsie zainstalować emulator Androida. Sam kiedyś korzystałem. Po co zaraz Linucha odpalac? :) Tym bardziej, że o to się Eiu pytała :D

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
No bo ten Delfin jest malutki i się go wygodnie używa w maszynie wirtualnej xD. Z resztą on jest w sumie tak prosty, że nawet ktoś kto wcześniej nie miał linuxa powinien ogarnąć. Z resztą nieważne. Zdaje się, że niestety w tym w czym Eiu chce pomocy, nie zyska jej. Jak będziemy mieli nasze rozmowy o kompach na Jitsi albo gdzieś tam to będziemy mogli kontynuować rozmowę Szymku, by tu tematu nie śmiecić. Powiem Ci wtedy więcej o tym systemie, bo trochę się nim bawiłem ;-)

Ostatnia edycja:
Top Bottom