Anime do szpitala

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Poszukuję: Poszukuję anime, które mnie rozbawi, rozśmieszy albo po prostu wciągnie.
Oprócz typowych śmiesznych animców lubię też fantasy lub w klimacie średniowiecza.

Gatunki:Komedia, Fantasy, Średniowiecze

Już widziałem(am): MojaListaAnime

Liczę na waszą pomoc! Z góry dziękuję!

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora - w sam raz do szpitala, bo akcja ma w nim miejsce. No i to tylko 6 odcinków.

Ostatnia edycja:
N

Nimarus

New member
Nie całkiem pasują… ale myślę że mogą ci podpaść do gustu :D.
  • Escha & Logy no Atelier: Tasogare no Sora no Renkinjutsushi
  • Densetsu no Yuusha no Densetsu
    To bardziej jako zachęcenie do kontynuacji jako mangi, choć sama fabuła jak najbardziej ciekawa :D.
  • Hai to Gensou no Grimgar
Każde warte obejrzenia.

Ostatnia edycja:
D

dastame

New member
Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! Chyba najlepsza komedia jaką widziałem.

edit: Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge. Lekka niedoceniana komedyjka z tego sezonu.

Ostatnia edycja:
B

bizmut

Nie masz Nichijou na liście. To jest największy błąd jaki można popełnić w życiu. Case in point

Z komedii fantasy jest Konosuba. Bardzo fajna parodia gatunku “jestem w grze / świecie fantasy, czas nabijać poziomy”.

Non non biyori jest najbardziej chilloutową rzeczą jaką można oglądnąć, a komedii w tym bądź co bądź trochę jest.

Yuru yuri jest znacznie bardziej komediowe, niż by sugerował tytuł. Postacie są mocną stroną, mimo, że na pierwszy rzut oka są troszkę schematyczne.

Sabagebu też daje radę, jest miejscami odjechane, ale kompletnie nie na skalę Nichijou.

Ostatnia edycja:
Vorzech

Vorzech

Donator
Na liście nie widziałem takich perełek jak Great Teacher Onizuka , Golden boy , Cowboy Bebop :p Pierwsze 2 za nieprzeciętny humor. Ostatni tytuł za fabułę :p

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Z tych, które już widziałem, w szpitalu będąc pewnie obejrzałbym Steins;Gate, ponieważ tak by mnie wciągnął, ze zapomniałbym, iż jestem w szpitalu, myślę, że ciekawym pomysłem mógłby się okazać również np Golden Time albo Ore Monogatari, generalnie lekkie i przyjemne serie, raczej nie polecałbym oglądać Monstera będąc w szpitalu ;)

Ostatnia edycja:
Top Bottom