Anime dobre do ogladania razem z dziewczyna. (lub chlopakiem xD)

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Monster

Monster

New member
Hmm… nie, nie, nie… Jeszcze nie mam dziewczyny… Ale nie o to mi sie rozchodzi… Oczywiscie to jest dla nas normalne ze ogladamy rozne anime, ale raczej nie wszystkie sa odpowiednie do ogladania razem xD … Przeciez nie bede mojej dziewczyny “zmuszac” do ogladania roznych walk czy bitew lub olbrzymich nagich biustow.

Hmm… o jakie anime wiec mi sie rozchodzi? Cos delikatnego. Wzruszajace, grajace na emocjach, oraz z lekka dawka humoru… walki i nagosc ograniczone do minimum… ale jakas milosc musi byc.

Nie wiem… Clannad wydaje mi sie byc w porzadku, wedlug mnie pasuje do powyzszego opisu…
Ale wolalbym tez znalezc wiecej…

A teraz dawajcie swoje propozycje :)

Ostatnia edycja:
Spider2023

Spider2023

Donator
Członek ekipy
Samurai Hormone

Ostatnia edycja:
T

TheTrol199

Według mnie by pasowało “Sword Art Online”
Ale lubi się to co się lubi.

Ostatnia edycja:
S

system

Nie wiem jak reszta, ale moja była była zwolenniczką walk i ecchi. Także nie dyskredytowałbym płci pięknej. ;)

T

TheTrol199

ninja:
Nie wiem jak reszta, ale moja była była zwolenniczką walk i ecchi. Także nie dyskredytowałbym płci pięknej. ;)
Mądrze prawisz.

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
No i widzisz… ja nawet bylej nie mam/mialem… A jesli lubienie anime mialoby byc kryterium moich poszukiwan to latwiej chlopaka by mi bylo znalezc (a tego wole uniknac).

Dlatego wole np. cos delikatnego… na wypadek gdybym poznal taka, ktora anime nie lubi… tez tak zeby jakos moc wprowadzic w ten swiat.
Ale oczywiscie na to jest tylko pewien procent szans, wiec pewno i macie racje :)

Ostatnia edycja:
Spider2023

Spider2023

Donator
Członek ekipy
Samurai Hormone masz walkę i ecchi xD

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
Hmm… zdaje sie ze to bedzie perfekcyjne xD

Ostatnia edycja: