Anime Gatunku Akcja i podobne

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
H

HowToWisnia

Witam,
poszukuje anime z gatunku akcja, mogą być też gatunki takie jak komedia, przygodowe, fantasy, ecchi, dramat, psychologiczne, magia (romans może być, ale bez przesady)
Na ogół najlepiej jak bohater miałby nadprzyrodzone zdolności i był ciekawy.
Oglądałem już takie anime jak:
Full Metal Alchemist, Death Note, Attack On Titan, Code Geass (R1 i R2), Hellsing, Fate/Stay Night, Ao No Exorcist, Darker Than Black s1, Darker Than Black s2
Tokyo Ghoul, Kill la Kill, Nanatsu-no-taizai, Akame ga Kill!, zankyou-no-terror
Prosiłbym też oto żeby anime nie miały w sobie kosmitów (jakoś nie podobają mi się anime z nimi)
Nie interesuję mnie też anime które mają mniej niż powiedzmy 15 odcinków, w anime nie musi być super kreski, bo specjalnie nie zwracam na to uwagę, dźwięk już ważniejszy, ale najważniejsi są bohaterowie i fabuła.
Z góry dziękuje.

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
D.Gray-man mogę ci polecić. Do tego Magi i Kiseijuu: Sei no Kakuritsu. Chociaż w tym ostatnim są istoty, które można by uznać za kosmitów (nie pamiętam, czy było tłumaczone, skąd one się wzięły). Nurarihyon no Mago, jeśli podoba ci się tematyka youkai. Zetsuen no Tempest jako psychologiczny.
W sumie, to, o co prosisz jest tak rozległe, że można by sporo wymieniać. Podałam więc tylko te, które mnie się najbardziej podobały.

Ostatnia edycja:
Z

Zara

Donator
Hmm może być shinsekai yori Drifters Bungou stray Dogs Suisei no Garganti też było niezłe (może i na pierwszym odcinku zdaje się ze sa tam kosmici to wcale tak na prawdę ich tam nie ma) Aldnoah.Zero (ale strzeż się 2 sezonu!!! Jak ognia !)

Ostatnia edycja:
Z

Zara

Donator
Hmm może być shinsekai yori Drifters Bungou stray Dogs Suisei no Garganti też było niezłemoże i na pierwszym odcinku zdaje się ze sa tam kosmici to wcale tak na prawdę ich tam nie ma] Aldnoah.Zero (ale strzeż się 2 sezonu!!! Jak ognia !)

Ostatnia edycja:
S

Soviet_Gandalf

Polecam psycho-pass. Nie ma tam elementów nadprzyrodzonych ale bohaterzy są bardzo ciekawi a samo anime ocieka akcją i detektywistycznymi zagwostkami natury psychologicznej. Devil may cry też pasuje… Jako że protagonista jest pół-demonem.

Ostatnia edycja:
Top Bottom