D
Dest3r
Donator
Hejka naklejka,
Pewnego razu, jakiś czas temu, nudziłem się i przeglądałem yt, natrafiłem na filmik Bukiego (niestety nie mogę go znaleźć, więc linku nie podam) w którym pił do tematu tego wątku. No, więc teraz mi się to przypomniało i pomyślałem, że założę ten wątek
U mnie wygląda to tak:
P.S. Tak wiem, że można zrobić re-watch’a anime, ale imo nie jest to to samo uczucie, które towarzyszy nam przy oglądaniu pierwszy raz wspaniałej serii
Pewnego razu, jakiś czas temu, nudziłem się i przeglądałem yt, natrafiłem na filmik Bukiego (niestety nie mogę go znaleźć, więc linku nie podam) w którym pił do tematu tego wątku. No, więc teraz mi się to przypomniało i pomyślałem, że założę ten wątek
U mnie wygląda to tak:
- Clannad- oba sezony, jedno z pierwszych animców jakie obejrzałem i uważam, że jedno z lepszych w galaktyce.
- One Piece- najlepszy shounen no i bohaterowie powalają na kolana
- Kanon (2006)- Też od Key’a, dobrze je wspominam, ponieważ oglądałem je jakoś w 1-2 gimnazjum kiedy zachorowałem na grypę, więc pożyczyłem od taty jakiegoś starego smartphone’a (wtedy jeszcze nie były zbyt rozpowszechnione no i ich ceny były [sory za tyle powtórzeń xd] dosyć wysokie) i leżąc w łóżku pod kołdro cały dzień spędziłem oglądając bajkę
P.S. Tak wiem, że można zrobić re-watch’a anime, ale imo nie jest to to samo uczucie, które towarzyszy nam przy oglądaniu pierwszy raz wspaniałej serii
Ostatnia edycja: