Anime na Polsat Games

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Tak jak wielu z Was już wie na antenę wchodzi kanał Polsat Games. Oprócz zmagań typowo gamingowych będą też anime, z potwierdzonych:

Co o tym myślicie a najważniejsze czy będziecie mieli dostęp do kanału?

Ostatnia edycja:
Vorzech

Vorzech

Donator
Jeżeli będzie za darmo na cyfrze to nie ma problemu :D Płacić za dodatkowy program gdzie telewizji prawie w ogóle nie oglądam to strata funduszy :D W sumie One Piece bym obejrzał :D

Elmor

Elmor

Donator
Kto ogląda TV? XD Stawiam, że będą to oglądać osoby, które nawet nie wiedzą czym są anime :V

Argo1234

Argo1234

Członek ekipy
To źle?? Gdyby nie Naruto na Jetixie to jest szansa, że do tej pory bym myślał, że DB i Tsubasa to zwykłe bajki, a nie anime, tak samo może być z anime na Polsat Games.

SonKenGintokiZoro

SonKenGintokiZoro

New member
Nadal są osoby, które oglądają TV. Wiadomo, że z upływem lat społeczność ta znacznie zmalała, ale ciągle jest to spore grono ludzi. Myślę, że Polsat Games odniesie pewnego rodzaju ,sukces’’ i przyciągnie przed ekrany telewizorów widzów, a dzięki temu ,populacja mangozjebów zwiększy się" 😃

hanler

hanler

New member
Z tego co mi wiadomo, wszędzie oprócz Dragon Ball Super jest lektor i napisy. Przy DBS dub i napisy.

Top Bottom