Anime naruto z lektorem

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
D

damian2348

witam poszukuje naruto cala pierwsza serie z lektorem a głownie 220 odc z lektorem pls z gory dzieki

Ostatnia edycja:
P

ProteoBakter

Niestety, ale chyba nie ma takiej wersji. Istnieje polski dubbing, ale tylko do bodajże 20 odcinków. Jeśli jesteś zainteresowany polskimi napisami to zapraszam na naruto.wbijam.pl lub kreskoweczki. Tam masz wszystko.

Ostatnia edycja:
B

Barume

Z dubem masz 104 odcinki i są one na kreskóweczkach.

Ostatnia edycja:
D

damian2348

ale z lektorem pl tez sa bo przecież ogladalem juz kiedys dawno po 104 odc z lektorem ale teraz jakos znales stronki nie moge

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Napewno na axn spin było więc w necie też gdzieś musi być

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Jak dałeś radę tyle przeczytać to napisy pl ogarniesz ;)

Ostatnia edycja:
B

Barume

Emisja wersji polskiej
Kod:
Polska wersja jest ocenzurowana wzorem wersji brytyjskiej.
Premiera serialu w Polsce odbyła się 12 lutego 2007 roku w Jetix Polska – wyemitowane zostały odcinki 1-25. Odcinek 26. został pominięty w brytyjskiej wersji przygotowanej przez Jetix.
Emisja drugiej serii rozpoczęła się 1 października 2007 roku – wyemitowane zostały odcinki 27-52.
Emisja trzeciej serii rozpoczęła się 5 maja 2008 roku – wyemitowane zostały odcinki 53-78.
Emisja czwartej serii rozpoczęła się 4 sierpnia 2008 roku – wyemitowane zostały odcinki 79-104.
Nieocenzurowana wersja (z napisami) jest emitowana na kanale AXN SciFi od 7 sierpnia 2009 roku (odcinki 1-52).

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Jestem pewien że axn spin wypuszczało lektora do ± 180 odc naruciaka

Ostatnia edycja:
D

damian2348

bo wypuszczlo axn spin tylko ze mi chodzi o odcnki 200+ z lektorem

Ostatnia edycja:
Top Bottom