Anime podobne do Charlotte/ReLIFE

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Yohn

Yohn

New member
‘‘Rewrite’’ cos co troszke odbiega od dwoch tych serii ale rownoczesnie jest dosyc do nich podobne
dwa sezony dostarczaja duzo wrazen niestety docenilem ta serie dopiero pod koniec drugiego sezonu
wiec trzeba byc cierpliwym a moim zdaniem warto .)
rowniez na mysl nachodzi mi ‘‘Little Busters’’ (2sezony) zabawa z czasem i rownoleglymi swiatami… jak i ‘‘Angel Beats’’ (13odcinkow plus oava i specjale)zbierajacy dobre noty za podklady muzyczne ktore sa wspaniale wkomponowane w cala serie ktora zbiera zasluzenie najlepsze noty za oprawe audio-wizualna .)
takze do wyboru do koloru… patrzac na twoj MAL lubisz dobry dramat i komedie a tych trzech seri zacznij od angel Beats potem little busters a na koncu rewrite moim zdaniem najlepsza kolejnosc xD

Ostatnia edycja:
D

Dzienny

New member
alt
Yohn:
‘‘Rewrite’’ cos co troszke odbiega od dwoch tych serii ale rownoczesnie jest dosyc do nich podobne
dwa sezony dostarczaja duzo wrazen niestety docenilem ta serie dopiero pod koniec drugiego sezonu
wiec trzeba byc cierpliwym a moim zdaniem warto .)
rowniez na mysl nachodzi mi ‘‘Little Busters’’ (2sezony) zabawa z czasem i rownoleglymi swiatami… jak i ‘‘Angel Beats’’ (13odcinkow plus oava i specjale)zbierajacy dobre noty za podklady muzyczne ktore sa wspaniale wkomponowane w cala serie ktora zbiera zasluzenie najlepsze noty za oprawe audio-wizualna .)
takze do wyboru do koloru… patrzac na twoj MAL lubisz dobry dramat i komedie a tych trzech seri zacznij od angel Beats potem little busters a na koncu rewrite moim zdaniem najlepsza kolejnosc xD
Zapomniałem dopisać, Angel Beats i Konosuba odpadają.

Ostatnia edycja:
Yohn

Yohn

New member
jak Ci sie podobalo Angel beats to Lilttle busters bedzie dobrym wyborem
Rewrite jest podobnej temtyce ,) milego seansu z jedna i druga seria ,)

Ostatnia edycja:
D

Dzienny

New member
alt
Yohn:
jak Ci sie podobalo Angel beats to Lilttle busters bedzie dobrym wyborem
Rewrite jest podobnej temtyce ,) milego seansu z jedna i druga seria ,)
Chodziło o to, że zarówno Konosuba, jak i Angel Beats mi się nie podobają :D

Ostatnia edycja:
Top Bottom