Anime podobne do Hellsing

• Autor wątku PyromirZiemniakov
  • Data rozpoczęcia
  • Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
P

PyromirZiemniakov

Uszanowanko! Poszukuję anime utrzymane w podobnym klimacie co Hellsing (szczególnie zależałoby mi na takim tytule, w którym pojawiają się wampiry,ale to nie mus). Coś mrocznego i w miarę krwawego.

Ostatnia edycja:
N

Naczos

New member
Coś mrocznego i w miarę krwawego ^^ to może Akame ga Kill, Claymore, Tokyo Ghoul (niby mroczne niby krwawe może nie wampiry ale coś podobnego obejrzeć można ^^).

Do tego polecam ci Katanagatari mimo że nie spełnia twoich wymagań poszukiwawczych ^^

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Może tak Vampire Hunter D albo Bayonetta: Bloody Fate?

Ostatnia edycja:
P

PyromirZiemniakov

alt
Naczos:
Coś mrocznego i w miarę krwawego ^^ to może Akame ga Kill, Claymore, Tokyo Ghoul (niby mroczne niby krwawe może nie wampiry ale coś podobnego obejrzeć można ^^).

Do tego polecam ci Katanagatari mimo że nie spełnia twoich wymagań poszukiwawczych ^^
Dziękować za odpowiedź. Teraz tylko brać się za oglądanie :3
alt
Mroczna:
Może tak Vampire Hunter D albo Bayonetta: Bloody Fate?
Zerknęłam przez chwilę na oba tytuły i zapowiadają się ciekawie. Dziękować!

Ostatnia edycja:
agellow

agellow

New member
Tak na szybko Shiki, Shingetsutan Tsukihime, Kara no Kyoukai :3

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
Nie sądze według mnie aby coś podobnego do hellsinga było bo jak dla mnie jest dość oryginalny (oprócz tego że wampir bo one są wszędzie xd)
Ale popaczaj se jak agellow napisał shiki bo takie dość ciekawe lecz nie ma tyle akcji co w hellsingu.
Możesz też spróbować Vampire hunter D też ciekawa historia.
Albo także blood+ i blood c :v

Ostatnia edycja:
P

PyromirZiemniakov

alt
agellow:
Tak na szybko Shiki, Shingetsutan Tsukihime, Kara no Kyoukai :3
Shiki już widziałam, ale resztą się zainteresuję. Dziękować!
kiklors:
Nie sądze według mnie aby coś podobnego do hellsinga było bo jak dla mnie jest dość oryginalny (oprócz tego że wampir bo one są wszędzie xd)
Ale popaczaj se jak agellow napisał shiki bo takie dość ciekawe lecz nie ma tyle akcji co w hellsingu.
Możesz też spróbować Vampire hunter D też ciekawa historia.
Albo także blood+ i blood c :v
Do blood-c miałam kilka podejść i jakoś tak nigdy nie było czasu. Może warto się przełamać…
W każdym razie dziękować za pomoc.

Ostatnia edycja:
Top Bottom