Anime podobne do Mahouka Koukou no Rettousei

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
S

svaN

New member
Witam poszukuje anime coś w ten deseń MAHOUKA KOUKOU NO RETTOUSEI. Chodzi mi tu o to by akcja toczyła się w szkole tak jak tu zdolnych uczniów magia itp itd. Fajne jak by byl ale nie musi motyw ze ktoś jest postrzegany za słabego a tak na prawdę jest kozak. Myślę że wiecie o co chodzi .

Ostatnia edycja:
Benek

Benek

Donator
Zero no tsukaima 4 sezony. Tyle w temacie XD

Ostatnia edycja:
Yohn

Yohn

New member
Trinity seven
lekkie echi o szkole czarownic
fabula dosc wciagajaca i jest kinowka
nie bedziesz sie nudzil przy tej serii

Ostatnia edycja:
S

svaN

New member
Macie coś jeszce zero no tsukaima widziałem a t seven obejrzałem 5 odc i narazie mi starczy tego.

Ostatnia edycja:
Argo1234

Argo1234

Członek ekipy
Rakudai Kishi no Cavalry
Rokudenashi Majutsu Koushi to Akashic Records

Może coś z tych 2 serii?

Ostatnia edycja:
Benek

Benek

Donator
Grisaia?
Absolute duo?
Black bullet?
SukaSuka?
No I w sumie każdy tasiemiec xD

Ostatnia edycja:
S

svaN

New member
dzięki za odzew zobaczę te co mi podesłaliście. Pod spodem dam te które już obejrzałem. Jak macie coś jeszcze to dawać.
Seiken Tsukai no World Break
gakusen toshi asterisk
Mahouka Koukou no Rettousei
Seiken Tsukai no World Break
seirei tsukai no blade dance
Rakudai Kishi no Cavalry

Ostatnia edycja:
Yohn

Yohn

New member
Rakudai Kishi no Cavalry seria ktora mozna polecic… duzo akcji komedii i dynamiczne,widowiskowe walki

Ostatnia edycja:
S

svaN

New member
Yohn nad twoim komentarzem napisałem anime tego typu które już oglądałem. Rakudai tam jest masz coś innego w tym stylu czego nie ma tam na liście ?

Ostatnia edycja:
Argo1234

Argo1234

Członek ekipy
Strike The Blood może?

Ostatnia edycja:
S

svaN

New member
też spoko ale macie może anime którego akcja dzieje się w "specjalnej szkole " jak w wyżej wymienionych

Ostatnia edycja:
Benek

Benek

Donator
W strike the blood Masz Cała specjalna wyspę… W Absolute duo specjalna szkole, w Grisaia specjalna szkoła, owari no seraph chyba też miało specjalna szkole… Trinity seven również, kiznaiver chyba też, sao też (dopiero pozniej).

Ostatnia edycja:
S

svaN

New member
Dajcie wszystko co pasuje do podanego opisu

Ostatnia edycja:
Benek

Benek

Donator
Nie ma sensu i nikomu się pewnie nie chce wypisywać tryliona tytułów… Wpisz na myanimelist po prostu harem… I 90% haremow to jest twój opis.

Ostatnia edycja:
Top Bottom