Anime podobne do Ranmy

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
B

Bohomaz

Witam, szukam dobrego anime podobnego do Ranmy. Chodzi mi tutaj głównie o chumor i aby również było o sztukach walki. Zależy mi też żeby była to seria już zakończona ale tak definitywnie a nie że np. dalszy ciąg trzeba czytać w mangach lub zakończenie które niczego nie wyjaśnia ani nie rozwiązuje (jak to miało miejsce choćby w Ranmie). Oglądałem Dragon Ball, Slayers, Bleach i zacząłem Fairy Tail jednak po kilkudziesięciu odcinkach znudziło mi się. Natomiast za nic nie mogę się przekonać do obejrzenia Naruto, One Pice i One Punch Man. Nie musi to być nowe anime, a nawet wolę starsze. A i dobrze by było gdyby można je było obejrzeć w języku polskim, choćby z napisami. Poleci mi ktoś coś ciekawego?

Ostatnia edycja:
T

Tanovan

Hmmm humor i sztuki walki… Ciężko mi teraz coś wymyślić, ale większość z tego pokrywa Katanagatari. Jak coś mi przyjdzie do głowy to napiszę

Ostatnia edycja:
B

Bohomaz

Tanovan sama historia wydaje się bardzo ciekawa jednak nie przekonuje mnie sposób rysowania postaci. Wolałbym coś co wyglądem również przypomina nieco Ranmę lub Slayers

Ostatnia edycja:
Benek

Benek

Donator
Gto, humor jest i umieją sie napieprzac… Albo gintama… No kurde stary. Większość anime prezentuje humor i nawalanie sie… I nie patrz na kreskę bo to najwieksza glupota

Ostatnia edycja:
B

Bohomaz

@Benek ok ale nie każde anime ma humor w takich klimatach jak Ranma np. Slayers czy Dragon Ball były zupełnie inne

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
Soul Eater polecany ode mnie. Na fabule lepiej, się nie skupiać by się przyjemnie oglądało, ale myślę, że pozostałe warunki spełnia.

Ostatnia edycja:
Benek

Benek

Donator
Fooziu dobrze prawi, (jak przystało na starego mędrca).
Soul Eater, hunter, tak w sumie to dobre skille i pseudo nawalanie się jest tez w kuroko no basket xD

Ostatnia edycja:
Vorzech

Vorzech

Donator
Powiem tak jak zależy ci na humorze to dostaniesz ją w takiej sportówce jak Slam dunk :p A co do Kuroko szkoda czasu drętwy humor i nuda do tego super moce no prosze cię od kiedy w koszykowce pilka swieci na niebiesko przy podaniu albo kolo widzi boisko od góry xD Slam dunk pokarze ci zajebiste emocje bez odbiegania od realiów :p

A tu video :)

Ostatnia edycja:
Top Bottom