Anime podobne do serii Fate

• Autor wątku Kiritsugu_Emiya
  • Data rozpoczęcia
  • Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
fooze

fooze

Donator
Driftersów widziałeś, więc może Claymore… taki trochę Wiedźmin w żeńskim wydaniu, walki były ciekawe choć nie wiem czy postacie były charakterne [większość to kobiety]

Jeśli lubisz samurajskie kimaty to koniecznie Samurai Champloo. Piękne walki, super postacie, ładna kreska mimo wieku. Nieziemski humor też

Ostatnia edycja:
K

Kiritsugu_Emiya

alt
fooze:
Driftersów widziałeś, więc może Claymore… taki trochę Wiedźmin w żeńskim wydaniu, walki były ciekawe choć nie wiem czy postacie były charakterne [większość to kobiety]

Jeśli lubisz samurajskie kimaty to koniecznie Samurai Champloo. Piękne walki, super postacie, ładna kreska mimo wieku. Nieziemski humor też
Dzięki Fooze , Samurai Champloo idealnie trafia w moje gusta , szkoda że jest tylko jeden sezon ;) za Claymore spróbuje się zabrać po Samuraju :D

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
No problem.

Jeśli lubisz nadnaturalne moce, to polecam też hit ostatnich lat dla mnie “Bungou: Stray Dogs”, walki ok. Ale świetnie przedstawione postacie, unikalne charaktery. Bohaterowie to odzwierciedlenia pisarzy i ich twórczości.
Poza tym świetna oprawa audiowizualna.
Samurai Champloo idealnie trafia w moje gusta , szkoda że jest tylko jeden sezon ;)
Też żałuje ;)

Ostatnia edycja:
Top Bottom