Anime podobne do White Album 2

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
M

Matix29

Witam :)
Poszukuję jakiegoś przyjemnego do oglądania anime, które byłoby mniej więcej tak samo fajne i wzruszające jak White Album 2 :)
Gatunek: najlepiej coś z wątkiem miłosnym, ale nie chciałbym żeby to było jakieś Sci-Fi, Fantasy itp. tylko coś bardziej realistycznego

Obejrzałem 1 odcinek Zero no Tsukaima, ale mnie to jakoś nie wciągnęło :/

Liczę na waszą pomoc! Z góry dziękuję ^_^

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
chcesz coś wzruszającego? Nie oglądałam White Album, ale wzruszające i nie sci-fi są np.:
Clannad
Little Busters
Air
ale we wszystkich trzech znajdują się jakieś-tam małe elementy fantasy ^.^

hmm jeszcze pamiętam płakałam na Golden Time, Angel Beats (w tym już trochę więcej fantasy), Byousoku 5 Centimeter, ef: A Tale of Memories.

Ostatnia edycja:
M

Matix29

alt
Nikorin:
chcesz coś wzruszającego? Nie oglądałam White Album, ale wzruszające i nie sci-fi są np.:
Clannad
Little Busters
Air
ale we wszystkich trzech znajdują się jakieś-tam małe elementy fantasy ^.^

hmm jeszcze pamiętam płakałam na Golden Time, Angel Beats (w tym już trochę więcej fantasy), Byousoku 5 Centimeter, ef: A Tale of Memories.
Air już też co prawda widziałem, ale któreś z powyższych jakie wymieniłaś na pewno obejrzę :D wielkie dzięki! ;3

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Wzruszajaca jest Nana. Koncze wlasnie ogladac. Bardzo powazne i dojrzale podejscie do tematu zwiazkow. Warto obejrzec. Rroche mniej powazne, ale tez bez magii jest Sakurasou. Polece Ci tez swietne i bardzo poruszajace anime, ktore ma jednak elementy fantastyczne - Ano Hana, to jest glownie o przyjazni :)

Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2

Ostatnia edycja:
Top Bottom