Anime podobne do Yuru Yuri albo Yuyushiki

• Autor wątku nasierszyca
  • Data rozpoczęcia
  • Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
N

nasierszyca

Yuru Yuri albo Yuyushiki,coś takiego o grupce koleżanek z których jedna jest idiotką ;D
Yuzuko i Kyōko są spoko ale i tak najbardziej przypadła mi do gustu Chitose Ikeda ze względu na głos i osobowość :)

Taka fajna,zasnuta kobietka ze zdrowym libido :D

Co możecie polecić?

Ostatnia edycja:
A

Agne

O Boziu! Uwielbiam Yuru Yuri! <33 Najbardziej spodobała mi się Akari Akaza. Choć Chinatsu Yoshikawa też jest całkiem okej. Taka urocza. .
A jeżeli chodzi o grupkę koleżanek, to polecam Tari Tari i Aiura. Luknij też na Sakura Trick oraz Kono Naka ni Hitori, Imouto ga Iru. Fajny mają opening. Mogłabym słuchać bez końca. ^.^

Ostatnia edycja:
N

nasierszyca

Dzięki,a co powiesz o Seitokai Yakuindomo?
Jest jeszcze Nichijou które miażdży absurdem i po prostu lepszego odlotu w abstrakcję nie widziałem do tej pory :D

Ostatnia edycja:
A

Agne

Seitokai Yakuindomo jest całkiem przystępne, moim zdaniem. A co do Nichijou, to się nie przekonałam. Niezbyt podeszło mi jego przedstawienie, co spowodowało, że szybko sobie opuściłam dalsze oglądanie.

Ostatnia edycja:
S

Soviet_Gandalf

sakura trick! bardzo dużo yuri w yuri, strawberry panic! trochę mniej bo już shoujo ai ale też fajne

Ostatnia edycja:
Top Bottom