Anime Romans/Dramat

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
N

Nicholas

Witam wszystkich bardzo serdecznie! W tym temacie chciałbym się was zapytać o jakiś miły i przyjemny do oglądania Romans/Dramat coś w stylu Shigatsu wa kimi no uso, chciałbym też, żeby nie był tylko na ,zabicie czasu’’ tylko, żebym zapamiętał go na długi czas ^^. Prosiłbym też o całkiem ładną kreskę. Dopiero zaczynam zabawę z tymi gatunkami więc nie ma sensu, żebym wypisywał tu dwa czy trzy anime jakie widziałem :).

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Ja bardziej specjalizuje się w gatunku romans/życie szkolne lub romans/akcja ale postaram sie dla Ciebie coś znaleźć w mojej biblioteczce obejrzanych anime :D Osobiście nie przepadam za daramatami bo jednak wolę płakać ze śmiechu niż ze smutku.

-Accel World
-Akame ga Kill
-Angel Beats (to jest klasyk który każdy musi obejrzeć)
-Bayousoku 5 Centimeter (to jest film a nie serial ale ma 2 odcinki po godzinie)
-Guilty Crown

Podałbym więcej ale nie wiem czy chodzi Ci o mocniejsze dramaty czyli tak zwane wyciskacze łez, czy może o coś bardziej lekkiego.

Ostatnia edycja:
N

Nicholas

Bardzo Ci dziękuje, Accel World, Akame ga Kill, Angel Beats i Guilty Crown oglądałem, ale z chęcią zobacze Bayousouu 5 Centimeter!

Ostatnia edycja:
N

Nicholas

Serdecznie Ci dziękuje! Żadnego z tych tytułów nie miałem przyjemności obejrzeć, raz mi się może obiły o uszy. Już się zabieram za dodawanie ich na liste :).

Ostatnia edycja:
I

Innostian

White Album 2
Nagi no Asukara
Ano Natsu de Matteru
Clannad
Air
Toradora
Golden Time
Gosick
Hanasaku Iroha

Ostatnia edycja:
N

Nicholas

Widziałem prawie wszystko, lecz z chęcią zobaczę Hanasaku Iroha! Bardzo Ci dziękuje :).

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
podbijam prawie wszystko co wypisał Innostian, szczególnie Air, Clannad, Gosick i Nagi no Asukara <3

ktoś podawał Nanę - obejrzyj koniecznie <3 <3

od siebie polecę jeszcze:

Chobits
ef: A Tale of Memories.
Shuffle! (to jedna z niewielu haremówek, w której główny bohater serio wybiera sobie jedną dziewczynę)

Ostatnia edycja:
N

Nicholas

Bardzo długo przekonywałem się do Nana’y jak i Clannad’a ale po takim poleceniu myślę, że zacznę już oglądać jutro, większość podanych tytułów już oglądałem, przepraszam za to ,Dopiero zaczynam zabawę z tymi gatunkami więc nie ma sensu, żebym wypisywał tu dwa czy trzy anime jakie widziałem :)" myślałem, że nie pojawi się żadna pozycja, która już widziałem, lecz i tak bardzo dziękuje, za szybkie odpowiedzi i uratowanie weekendu ;3

Ostatnia edycja:
Top Bottom