Anime romans z emocjami

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Hannto

Hannto

Active member
Szukam jakiegoś dobrego anime, a najlepiej romansu z miliardem uczuć, wątpliwości, emocji i ogólnie żeby wywracało flaki na drugą stronę. Coś jak ef: tales of memories albo gosick. Jednym słowem szukam arcydzieła.

Ostatnią edycję dokonał moderator:
rybiki

rybiki

New member
Jeszcze nie oglądałem Tales of memories ani Gosick, więc idę trochę w ciemno, ale…

Mój ulubiony romans to MMO Junkie, ale jest też to bardzo lekka seria, więc może nie być dostatecznie emocjonalne.

Z romansów polecam też uwielbiany przez wszystkich film Kimi no Na wa (Your Name) – tu emocji będzie więcej.

Poza romansami może:
Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu – genialny dramat (o ile nie przeszkadza ci przyziemność i powolne, ale nie za wolne, tępo).
Tokyo Godfathers – opowieść o trójce bezdomnych, którzy w wigilię znaleźli dziecko.

fala5g

fala5g

New member
Też nie oglądałem i też strzelam w ciemno

Golden Time
Koe no Katachi
School Days - to wywraca flaki na drugą stronę, ale trochę inaczej niż się tego spodziewasz
Shigatsu wa Kimi no Uso - masterpiece, popłakałem się jak nigdy
White Album 2

Argo1234

Argo1234

Członek ekipy
Anime którego szukasz to zdecydowanie NANA, nie będę się rozwodził dlaczego, ale spełnia wszystkie Twoje wymagania, plus do tego muzyka jest mistrzowska.

T

Tyran

New member
Koe no Katachi, jest w zasadzi pelnometrazowy,jest dramatem z watkiem romantycznym,jedyne co moge wydukac z siebie to to,ze ogladam to juz 4 dzien pod rzad,w zyciu tak nie płakałem przy niczym jak przy tym jest to moj nr jeden wsrod wszystkich filmow bajek i bog wie co jeszcze,łzy nie pozwalaja zobaczyc napisow,polecam wersje ang bo polskie sa dramatyczne.Jezeli poswiecisz swoj czas aby to zobaczyc to mysle,ze to jest w stanie zmienic nawet twoj poglad na zycie i innych.

Top Bottom