Anime Sezon Lato 2015

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Nikorin

Nikorin

New member
http://anichart.net/summer

Sezon letni zbliża się wielkimi krokami :3
Co planujecie obejrzeć? Czego nie możecie się doczekać?

ja na pewno umieram z niecierpliwości przez:
Aria the Avvenire - oglądałam wszystkie poprzednie Arie i kocham, kocham, kocham tą serię <3
Fate/kaleid liner Prisma☆Illya 2wei Herz! - wszystko co dzieje się w świecie Fate jest dla mnie must-watchem <3
Code Geass: Boukoku no Akito 4 - Nikushimi no Kioku Kara - Code Geass ;P To mówi samo za siebie

Myślę też nad:
Gangsta. - widzę tam ciemnoskórą laskę, mam słabość do ciemnoskórych lasek w anime ______

Hmm widzę tam jeszcze kilka ciekawych serii, ale czy będą warte obejrzenia? Ciekawe…

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Code Geass!!!
Już ten sezon zapowiada się dla mnie cudnie!
Gangsta… Hmmm… Brzmi nieźle. Zobaczymy. Dragon Ball Chou i Bikini Worriors, tego nie mogę przegapić. Słowem to będzie bardzo intensywne lato :):)

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
Ano będzie intensywne :3 w końcu zapowiada się na jakieś dobry sezon XD

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Ostatnie sezony nie były specjalnie porywające. Rozpocząłem oglądanie wielu serii w ciągu ostatnich miesięcy i niewiele z nich ukończyłem (straciłem zainteresowanie po 3-4 odcinkach, tak to bywa jak się ogląda z braku laku), teraz to zupełnie co innego i już nie mogę się doczekać.

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
Wreszcie sie doczekam drugiego sezonu To LOVE-Ru Darkness xD

… na to wychodzi, co nie?

Tak czy inaczej pare innych na pewno trzeba bedzie zaczac, ale … wiecie jak ze mna jest xD

Ostatnia edycja:
S

Satros

Donator
Working!!! :D Pamiętam że przy poprzednich sezonach uśmiałem się nieźle ^^

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
Aquarion Logos - widziałem poprzednie części może to też obejrzę.
Chaos Dragon: Sekiryuu Sen’eki - fajny obrazek może też obejrzę.
Bikini Warriors - … Where is plot in this? XD
Dragon Ball Chou - to trzeba obejrzeć XD Może akurat coś dobrego zrobią XD
Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri - czytam mangę… nie wiem czy będę chciał akurat anime oglądać
Overlord - to też fajnie wygląda XD

I chyba nic więcej już XD

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Dragon Ball Chou - Czekam tylko na to ciekawe czy będzie warte obejrzenia mam nadzieje że tak.
Patrzę na tę listę i te inne anime które oglądałam to porzucałam.

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Z tego sezonu do tej pory oglądałem:

Gangsta - co tu dużo mówić, mafia, policja, machlojki, klimat troszkę jak z filmów Tarantino. W roli głównej dwóch zbirów tak zwanych dogtagów, którzy pomagają policji (oczywiście nie bezinteresownie) utrzymać porządek.

Ushio to Tora - przyjemna komedyjka z bohaterem nieudacznikiem, super moce, demony.

Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri - a co by się stało jakby bramą połączyć dwa swiaty, realny z fantasy? W roli głównej otaku, bohater, który przekracza granicę światów (sam tego nie chcę, dla niego liczy się tylko jego pasja i w sumie pracę ma tylko po to aby zarobić na swoje gadżety).

Dragon Ball Super - kontynuacja serii GT, nie jestem jakimś specjalnym fanem ale w miarę dobrze się oglądało.

Rokka no Yuusha - sześciu bohaterów wybranych przez boga aby walczyć z demonem - magia, akcja, fantasy.

W sumie polecam bo fajnie się oglądało.

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
Gangsta jak na razie wygląda ciekawie… zobaczymy jak dalej będzie :3!

Ostatnia edycja:
S

system

Akagami no Shirayuki-hime
Aoharu x Kikanjuu
Chaos Dragon: Sekiryuu Sen’eki
Charlotte
Classroom☆Crisis
Fate/kaleid liner Prisma☆Illya 2wei Herz!
Gakkou Gurashi!
Gangsta.
Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri
Joukamachi no Dandelion
Kangoku Gakuen Prison School
Kuusen Madoushi Kouhosei no Kyoukan
Monster Musume no Iru Nichijou
Ranpo Kitan: Game of Laplace
Rokka no Yuusha
Shimoneta to Iu Gainen ga Sonzai Shinai Taikutsu na Sekai
Sore ga Seiyuu!
To LOVE-Ru Darkness 2nd
Ushio to Tora
Working!!!
Okusama ga Seitokaicho!
Wakaba*Girl

Chyba wszystko wymieniłem.

Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Ja oglądam Dragon Ball Super wyłącznie. Dzisiaj obejrzę sobie pierwszy odc i będę oczekiwał kolejnych :)

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
Overworld - obejrzcie, serio XD zróbcie to XD
jest swietne!

bohater pomacał laskę w 1szym epku po cyckach i to świadomie i sam ją o to poprosił… w KOŃCU!
  • MMO, + fantasy/magia, + no… wygląda na razie zajefajnie, ciekawie co bedzie dalej :3!

Ostatnia edycja:
Egil

Egil

Active member
  • Fakt, że nareszcie paczamy z oczy tego złego, a nie dobrego.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Było tak w sumie w Death Note, co osobiście mi się podobało, może zatem warto obejrzeć ^^

Ostatnia edycja:
S

system

“bohater pomacał laskę w 1szym epku po cyckach i to świadomie i sam ją o to poprosił… w KOŃCU!”

Niko, ale z jakiego powodu? ;]
O tym już nic nie napisałaś. Szykuje się klon log horizon, tylko lepszy, bo bez tego cholernego tutorialu

Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
A to facet musi mieć jakiś powód by chcieć pomacać xD ?

Ostatnia edycja:
Top Bottom