Sezon już w połowie więc machnę sb szybką ocenę.
Kakegurui - Lakos kiedyś zapodał mange na czacie, sprawdziłem akurat przed premierą bajki więc byłem pewien że o ile tego nie spierdolą będzie co najmniej dobrze. I Jak na ten moment jest bardzo k choć jeżeli ktoś oczekuje czegoś pokroju Kaiji nie ma czego szukać. Bajka jest nastawiona na zupełnie inny klimat. Mimo to jak najbardziej polecam.
Fate / Apocrypha - Mimo mojej miłości do serii ta alternatywna linia jakoś mi nie siada i póki co obejrzałem jedynie 2 odcinki. Poczekam do wydania całości bo aktualnie zupełnie nie mam ochoty tego oglądać.
Hajimete no Gal - Ecchi jak ecchi ogląda się bo się ogląda nic ponadto.
Koi do Uso - Mimo tego że bajka wydawała mi się być strasznie tandetna i z tego co wiem (manga) im dalej tym gorzej to się dobrze ogląda.
Ballroom e Youkoso - Jeśli nie patrzeć na protaga który triggeruje mnie do takiego stopnia że od czasu do czasu muszę zastopować bajke bo przez to co on odstawia zaczynam się przegrzewać, to bajka jest bardzo dobra. Tylko czekać aż się wszystko rozwinie. :v
Isekai Shokudou - Tu też całkiem spore zaskoczenie bo pomimo faktu że bajka nie posiada nic ciekawego to bardzo przyjemnie się ją ogląda i można się przy niej całkiem fajnie poczilować.
A tu 3 tytuły o których nie wiem jak się wypowiedzieć bo to po prostu zwykłe odmóżdzacze które mi się dobrze ogląda do zapchania czasu : Jikan no Shihaisha(no dobra tego tytuły nie jestem pewien ale póki nie zobaczę całość nie mam zamiaru się wypowiadać bo imao bajka ma całkiem spoko potencjał ale jak oni potoczą fabułę dalej to ja nwm),Isekai wa Smartphone to Tomo ni.,Youkai Apartment no Yuuga na Nichijou.
To o czym nie napisałem to imao kompletny sheet. Ogólnie sezon nie jest taki zły ale mogło być lepiej. Ponadto brakuje mi do uia wafla nadal serii pokroju zankyou czy inny steins. :v
#EDIT
Aaaaaaa zapomniałem o:
Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu e jedna z ciekawszych pozycji w sezonie. Choć na ten moment nie chcę zapeszyć cierpliwie poczekam na rozwój wydarzeń.