Anime Sezon Wiosna 2015

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
U

ulczi

Donator
NISEKOI MOCNO <3333333333333333333333

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
W zaplanowanych do obejrzenia z sezonu wiosennego mam ponad 11 tytułów

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Przyłączam się do Zetsubou Billy wypowiedzi. Gintama!!<333

Ostatnia edycja:
T

TheTrol199

O wszystkie które planowałem :D

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Objerze tylko Nisekoi bo nie chce mi sie ostatnio no i nie mam czasu bo #nauka

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
Yeah Gintama XD
… no i jeszcze arslan senki oraz kekkai senki fajnie wyglądają

A gintamy fanem jestem to trzeba oglądnąć XD

Ostatnia edycja:
S

Satros

Donator
Sezon wiosenny 2015 to wysyp serii na które czekałem xD Ile się na Gintamę naczekałem :O Pierwsze anime moje XD No i jeszcze Nisekoi obowiązkowo :3 A tyle komedii innych tam jeszcze jest :eek:

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Ogólnie coś czuje,że ten sezon nie będzie dobry…patrząc na inne lata to tam były perełki <3! Choć jeśli ktoś jest fanatykiem lekkich anime,bez wymagania z fabułą to sezon idealny dla niego :p

Ostatnia edycja:
S

Satros

Donator
Hmm nie wiem jak było w zeszłych latach bo od tego roku dopiero zacząłem oglądać anime wychodzące na bierząco, ale tak jak mówisz Maru, sporo komedii no i trochę ecchi xD

Ostatnia edycja:
A

Ayahi

Sezon ruszył iii co polecacie? Osobiście większości nawet nie mam ochoty sprawdzać. Moją uwagę przykuło Ore Monogatari (główny bohater taki nietypowy) i jak na razie przyjemnie się ogląda.

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Aktualnie jedyne anime na które co tydzień wyczekuje i które z miłą chęcią oglądam to Nisekoi 2, Ore Monogatari oraz Shokugeki no Souma. Reszta sezonu raczej lekko posysa.

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Ja tam jeszcze nie myślę o oglądaniu sezonowym bo po długiej przerwie spowodowanej graniem w World of Tanks nadrabiam braki i oglądam serie nawet z 2003 roku. Ale najczęściej to są serie 2010-2014 ;)

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
W sumie to polecam oglądnąć :D

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Oglądam właśnie ten kanał na YT :D wole go bardziej niż bukiego. Aczkolwiek często szukam recenzji tego co chce obejrzeć. A tu spychu daje prostą recenzje i daje też kategorie których sam nie lubi, ale wie, że są fani takich gatunków.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Ja oglądam filmiki jednego i drugiego, ale jakoś zawsze wolałem Bukiego. Na jego grupie fejsowej zawsze coś ludzie ciekawego polecą. Z sezonu wiosennego zacząłem oglądanie tylko jednego anime (skupiam się na klasykach, bo mam spore zaległości), a mianowicie Ore Monogatari!! Po 3 odcinkach komedia ta zrobiła na mnie dobre wrażenie. Zazwyczaj ciężko mnie rozbawić, ale to anime jest po prostu bekowe. Obejrzę sobie dzisiaj 4 odcinek i 5 (w ramach treningu angola, bo jeszcze nie jest przetłumaczony zdaje się xD)

Ostatnia edycja:
Top Bottom