Anime Sezon Zima 2015/16

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Sezon zimowy już zapowiedziany!

Jak dla mnie jest dobrze, kontynuacje GATE, Assassination Classroom, Akagami no Shirayuki.

Z nowym serii to jeszcze się nie wczytałem ale może chociaż jedna seria się znajdzie :D

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Assassination Classroom ^^ I może jeszcze znajdą się z jedna/dwie nowe serie do obejrzenia, bo jakoś nic więcej mi w oko nie wpadło. I musze pierwszy sezon Gate najpierw obejrzeć ;D
Ale mam wrażenie, że zimowy sezon jest jakiś ubogi…

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Wydaję mi się, że nie jest też to jeszcze kompletna lista.

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
W sumie, to dopiero listopad, jeszcze dwa miesiące, więc kilka serii może dojść :)

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Shoujo Tachi wa Kouja wo Mezatsu wygląda ciekawie… Poza tym jakoś nic nie zauważyłam wartego mojego czasu XD

Ostatnia edycja:
V

Vashkun

New member
Ja pewnie obadam wszystko :p W związku z czym mogę zdać następnie relację co wydaję się być dobre :p

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Jak dla mnie to raczej nic ciekawego tu nie ma xD więc będzie czas na nadrabianie starszych serii xD

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
Dla mnie też nic ciekawego :p może następny sezon będzie ciekawszy :p

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Assassination Classroom, świetne anime, z chęcią obejrzę kolejny sezon.

Ostatnia edycja:
B

Barume

O sezonie powiem to co zawsze mówię przed nadchodzącym. Część osób powie ze jest dobry, część powie że zły, a i tak wyjdzie jak zwykle znaczy średni. Każdy znajdzie bajkę dla siebie, będą bajki dobre i będą bajki złe nic nadzwyczajnego.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Ja tam i tak cały czas nadrabiam poprzednie sezony, cóż anime oglądam dopiero od roku, mam zatem sporo do obejrzenia.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Ja jakoś specjalnie nie lubię tych nowych serii… Zwyczajowo oglądam starocie, wolę poczekać aż anime wyjdzie i obejrzeć na raz niż czekać na kolejny epek

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Ja czekam na opinie innych, dopiero wtedy oglądam. Chyba, że anime jest kolejnym sezonem czegoś, co mi się spodobało. Tak jest np z AC

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
To polecam bloga hanlera XD tam opinii jest aż nadto XD

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Jeśli nie będę miał czego oglądać, zapoznam się ^^

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Jak na razie, jedyne co mnie interesuje z sezonu zimowego to drugi sezon Akagami no Shirayuki-hime choć po małym researchu przed rozpoczęciem się sezonu zapewne pula anime się powiększy

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Macie już jakieś ciekawe tytuły z sezonu 2015/16?

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
-Dagashi Kashi
-Divine Gate
-Sekkou Boys
-Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!
-Ajin
-Saijaku Muhai no Bahamut
-Dimension W
-Ooyasan wa Shishunki!
-Bubuki Buranki
-Active Raid: Kidou Kyoushuushitsu Dai Hakkei (Bierze się za to reżyser code gease więc może wyjść z tego coś ciekawego)
-HaruChika: Haruta to Chika wa Seishun Suru
-Boku Dake ga Inai Machi
-Prince of Stride: Alternative
-Musaigen no Phantom World
-Shoujo-tachi wa Kouya wo Mezasu
-Hai to Gensou no Grimgar
-Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu

No i kontynuacje :
-Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri 2nd Season
-Ansatsu Kyoushitsu (TV) 2nd Season

Te wszystkie anime jakoś mnie zaciekawiły zastanawiam się tylko ile z nich odpadnie ale póki co zapowiada się dużo do oglądania :p (Trochę dużo tego xD)

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Wow to ja z jednym animcem 24 odcinkowym się męczę po tydzień mimo iż mi się podoba… Jak Ty chcesz to wszystko obejrzeć? O.O

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Normalnie xD w Planach mam też hurtowe obejrzenie One Peace’a i Hanter x Hanter do tego dochodzi masa 12 czy 24 odcinkowych serii dam radę jakiś większy wyczyn to nie jest :) (Jak można 24 odcinkowe anime oglądać tydzień przecie to tylko jedna zarwana nocka 0_o)

Ostatnia edycja:
Top Bottom