Anime Sezon Zima 2017/18

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Jako, że już oficjalnie sezon zimowy się rozpoczął, to czas najwyższy napisać jakiś wątek.

Tutaj znajdziecie rozpiskę sezonowych anime.

Ten sezon ma być dla mnie szczególny o tyle, że zamierzam wrócić do bajek.

Już oglądam:
  • IDOLISH7;
  • Ito Junji: Collection;
  • Yuru Camp;
  • Sora Yori mo Tooi Basho.
Na pewno będę oglądać:
  • Citrus;
  • Slow Start;
  • Koi wa Ameagari no You ni;
  • Violet Evergarden;
  • Marchen Madchen;
  • Hakata Tonkotsu Ramens;
  • Beatless;
  • Darling in the FranXX.
Zastanawiam się nad:
  • Death Match kara Hajimaru Isekai Kyousoukyoku;
  • Dame x Prince Anime Caravan;
  • Kokkoku.
A jak tam u Was?

Ostatnią edycję dokonał moderator:
fooze

fooze

Donator
Ja na bieżąco będę tylko Gintamą.

i Ito Junjii mnie jedynie zaciekawiło…

Ostatnia edycja:
Argo1234

Argo1234

Członek ekipy
  • Darling in the FranXX (studio Trigger, do tego pracują nad tym praktycznie Ci sami ludzie co na TTGL czy Kill la Kill, liczę na tą serię, mam nadzieję, że się nie zawiodę)
    -Grancrest Senki - tego zobaczyłem pierwszy odcinek, będę oglądał dalej, ale nie wiem jak na długo, jeszcze bez opinii o tej serii
    -Yowamushi Pedal:GLory Line - Oglądałem poprzednie to i ten sezon obejrzę.
    -Nanatsu no Taizai: Imashime no Fukkatsu - pozycja obowiązkowa jak dla mnie :D
No i jak na ten moment to tyle, w trakcie sezonu jeszcze się zobaczy, coś odpadnie, coś zacznę oglądać, zobaczymy

Ostatnia edycja:
M

Mathi

Na ten moment na pewno będę oglądał :
kontynuacje:
  • Overlord II
  • Nanatsu no Taizai :Imashime no Fukkatsu
  • Yowamushi Pedal :Glory Line
    Prócz tego zamierzam sprawdzić Violet Evergarden
    W trakcie sezonu sprawdzę czy coś jeszcze przykuje moją uwagę, na ten moment to raczej wszystko.

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Tylko Overlord II, reszta jakoś mnie nie specjalnie interesuje

Ostatnia edycja:
N

neku

Junji Ito mnie zaskoczył. Na pewno zobaczę.

Violet Evergarden też się skuszę chociaż spodziewam się tego co zwykle od KyoAni czyli pięknej oprawy graficznej i zero treści. Proszę, niech chociaż raz mnie zaskoczą

Ostatnia edycja:
Plazma

Plazma

New member
Raczej obejrzę:
Overlord II -chociaż jak się zabiorę za pierwowzór nie wiem, czy będzie mi się chciało, zwłaszcza jeśli kiepsko zekranizują jaszczuroludzi.
Może:
Reszta, o ile mnie zainteresuje lub polecicie.
Raczej nie:
Citrus - Te anime jest tak absurdalne >< Do tego główna postać mnie irytuje, ale jest dobrze zrobiona. Trochę zbyt tęczowo, jak dla mnie, więc ciężko mi się ogląda, ale jest ciekawe. Do tego mnie “ciekawi” jedna scena, a raczej mam mieszane uczucia do niej, więc to chyba mnie obecnie najbardziej popycha do oglądania, bardziej niż tag yuri (ten wzrok “mój tyłek”, ah!).

Będę edytował ten post.

Ostatnia edycja:
Torrez

Torrez

Donator
Z sezonu zimowego to jak na razie Nanatsu no Taizai: Imashime no Fukkatsu i Overlord 2.

Ostatnia edycja:
Top Bottom