Anime Wiosna 2016

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Już marzec a więc czas na nowy sezon anime!

Pierwsze wrażenia po przeczytaniu opisów (wybrałem kilka ciekawych na pierwszy rzut oka):

Mayoiga (Drama) - podróż do mistycznej utopii. 30 osób przyjeżdża do niezamieszkałej wioski, która owiana jest miejscowymi legendami.
Shingeki no Bahamut: Manaria Friends (akcja, przygoda, demony, fantasy, magia) - szkoła magii, trzy frakcje w zgodzie uczą się profesji. Główne bohaterki to Anne i Grea, dwie księżniczki.
Flying Witch (Komedia, Shounen, Okruchy życia) - Kowata Makoto przeprowadza się do nowego domu i coś się zaczyna dziać…
Koutetsujou no Kabaneri (Akcja, Drama, Fantasy) - steampunkowa walka o przetrwanie, forty, stalowe zombie :O
Choujin Gensou (Akcja, Super moce) - superludzie, niesamowity rozwój Japonii, próba opanowania ponadpopulacji (powstaje spejclalne ministerstwo, która ma to wszystko nadzorować).
Ushio To Tora (komedia, demony, shounen, naprzyrodzone moce) - sezon drugi :D
Kiznaiver (Sci-Fi) - ludzie są połączeni dzięki specjalnemu systemowi, który nazywa się Kizuna. Łączy on ludzi tak aby jak jeden członek grupy zostanie ranny rozdzielić ból na wszystkich członków zespołu… brzmi ciekawie. Warto dodać, że system nie jest kompletny.

LISTA ANIME (Duży obrazek - 5mb!)

Ostatnia edycja:
agellow

agellow

New member
Z samych opisów Mayoiga i Kiznaiver zapowiadaja się najlepiej :v

Ostatnia edycja:
Argo1234

Argo1234

Członek ekipy
Boku No Hero Academica- Bardzo dobrze zapowiadający się shounen, mówi się o nim jako o następcy Naruciaka.
Jojo- o tym anime nie trzeba nic pisać :D
Magi z Sindbadem w roli głównej <3
Koutetsujou no Kanaberi - SNK v2
Terra Formers Revenge- Obejrzałem 1 sezon to i obejrzę drugi, pomimo beznadziejnej cenzury

Pewnie będzie jeszcze coś co będę oglądał, ale to wyjdzie po tym jak się sezon zacznie :D

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Podobnie jak przy zimowym napiszę tutaj jakie serię będę śledził a które dojdą/odejdą dowiem się już w trakcie :p

-Flying Witch
-Shingeki no Bahamut: Manaria Friends
-Boku No Hero Academica
-Mayoiga
-Battle Spirits: Double Drive
-Bungou Stray Dogs
-Endride
-Duel Masters VSRF
-Future Card Buddyfight DDD
-Hundred
-Joker Game
-Kiznaiver
-Sakamoto desu ga?
-Seisen Cerberus: Ryuukoku no Fatalité
-Sousei no Onmyouji
-Re: Zero Kara Hajimeru Isekai Seikatsu
-Netoge no Yome wa Onnanoko ja Nai to Omotta?

Najbardziej wyczekiwany jest film “Garo:Divine Flame” :3

Wyżej opisane serię zostaną pewnie zmniejszone o jakieś 50% ale nic nie wiadomo liczę na jakieś miłe zaskoczenia tak jak w sezonie zimowym

Ostatnia edycja:
D

Dest3r

Donator
Mayoiga i Flying Witch są seriami na które najbardziej czekam, chyba powoli koniec haremówek >.<

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Obejrzę po odcinku większość serii, które z plakatu jakoś wyglądają i może się coś wybierze xD

Ostatnia edycja:
K

Kageno

Donator
Ja na pewno będę oglądał Magi: Sinbad no Bouken jaram się strasznie :D

Ostatnia edycja:
Top Bottom