Anime z akcją w liceum

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
K

Kefasoo

Witam jak wyżej napisane poszukuję jakiegoś dobrego Anime, gdzie bohaterowie są jeszcze w liceum i dzieję się tam duża część Akcji coś w stylu Chuunibyou demo Koi ga Shitai, z góry dzięki (Błagam tylko nie Hyouka :v)

Ostatnia edycja:
T

Tanovan

Silver spoon Yamada-kun to 7-nin no Majo Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru Watashi ga Motete Dousunda Toradora! Tonari no Kaibutsu-kun Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Shokugeki no Souma Shimoneta to Iu Gainen ga Sonzai Shinai Taikutsu na Sekai Shigatsu wa Kimi no Uso Seitokai Yakuindomo Sakurasou no Pet na Kanojo Sakamoto desu ga? Prison School (hehehe) Plastic Neesan Ore ga Ojousama Gakkou ni "Shomin Sample" Toshite Gets♥Sareta Ken (jeszcze więcej hehehe) Okusama ga Seitokaichou! (hehehe^2) Nisekoi Nijiiro Days Netoge no Yome wa Onnanoko ja Nai to Omotta? Nazo no Kanojo X Mayo Chiki! Mayoi Neko Overrun! Masamune-kun no Revenge Kyoukai no Kanata Kuzu no Honkai (powalone) Kokoro Connect Jitsu wa Watashi wa Hibike! Euphonium Hentai Ouji to Warawanai Neko Hatsukoi Limited (nie pamiętam ocb, chyba takie amagami ss) Great Teacher Onizuka GJ-bu Gekkan Shoujo Nozaki-kun
Dobra, dam komuś innemu też się wykazać, wybierz sobie coś :p

Ostatnia edycja:
Benek

Benek

Donator
No to ja tylko dodam
Neon Genesis Evangelion. Dziekuje za uwage

Ostatnia edycja:
J

Jesus_Cloud

Ja też jakoś bardzo nie poszaleje:
K-ON!

Ostatnia edycja:
Z

Zara

Donator
Kareshi Kanojo no jijou to dość stary tytuł ale warto o niego zahaczyć.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Re Life, bez żadnych durnych walk :)

Ostatnia edycja:
L

Lyon

Shounan junai gumi
Green Green
Danshi koukoisei no nichijou

Reszta ciekawych pozycji zostala juz wymieniona;p

Ostatnia edycja:
fala5g

fala5g

New member
Grisaia no Kajitsu
Toradora
Boku wa Tomodachi ga Sukunai
Masamune-kun no Revenge
Mayo Chiki!
Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru.

Charlotte (wiele w sql się nie dzieje, ale ogółem bardzo fajne anime pomijając kilka pierwszych odcinków)

Ostatnia edycja:
Top Bottom