Anime z duzą ilością akcji

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
K

Kizami

Siemka wszystkim poszukuję ciekawego anime w którym byłoby dużo akcji ( jakieś walki, ciekawa historia, fantastyka ). Jak podacie anime które już widziałem to wam odpiszę, że je widziałem a jak nie to też wam odpiszę ;) ( wyszło takie masło maślane )

No nic liczę na was i z góry dziękuje

Pozdrawiam ;)

Ostatnia edycja:
Jeśli chcesz dużo ciekawej akcji:
Steins gate
Psycho Pass
Bleach
Monster

Ostatnia edycja:
Z tego co tu wymieniłeś widziałem już:
  • Psycho Pass
  • Monster ( jestem w trakcie oglądania )
    Stein Gate jeszcze nie oglądałem ale słyszałem dużo dobrego o tej serii, a Bleach zacząłem oglądać ale nie skończyłem jeszcze ;)
Dziękuje za podanie paru tytułów

Pozdrawiam ;)

Ostatnia edycja:
Ogarnij:
Ore Monogatari!!
NANA
Sakurasou

Jakbyś podał konkretne gatunki, łatwiej by było coś polecić.
Ja również pozdrawiam :)

Ostatnia edycja:
Sakurasou widziałem a nie podałem w tym pytaniu konkretnego gatunku ponieważ chodziło mi o to żebyście podawali po prostu ciekawe anime jakie wy znacie ;)

Ostatnia edycja:
Hitsugi No Chaika widziałem anime bardzo mi się podobało i dziękuje za podanie paru tytułów

Pozdrawiam ;)

Ostatnia edycja:
Tengen Toppa Gurren Lagann obejrzyj koniecznie, sam będę zaczynał, ale słyszałem, że akcja na 500 odc jest upchnięta w 25. Słowem, coś dla Ciebie :)

Ostatnia edycja:
Wow xd na 100% obejrzę dzięki za taki tytuł ;)

Ostatnia edycja:
Aha, jeśli posiadasz takową, wpisz sobie do profilu swoją listę anime (tzn link do niej w odpowiednim miejscu), łatwiej będzie wtedy radzić Ci tak by nie wpisywać serii, które zdążyłeś już obejrzeć.

Nie wymieniłem jeszcze jednej fajnej serii - SAO, warto :)

Ostatnia edycja:
Cowboy bebop
Black lagoon
Cat shit one
Girls und Panzer
Mobile Suit Gundam Wing

To tak ode mnie polecane. Ten gen topa to prawda iż w 25 odcinkach pomieszczono fabułę na 400 odcinków :D

Ostatnia edycja:
Osobiście polecam:
  1. Kuroshitsuji
  2. Zero no Tsukaima
  3. Darker Than Black
  4. Highschool DxD
  5. Elfen Lied

Ostatnia edycja:
Gildie i takie tam
  1. Fairy Tail
  2. Log Horizon
  3. SAO/Accel World