Lis
New member
witam od niedawna zacząłem oglądać anime.
Każde anime jakie znalazłem to czysty przypadek i się z tego ciesze.
lecz jest mi coraz trudniej znaleźć anime które pasowało moim wymaganiom które się ukształtowały się poprzez tamte anime.
szukam anime podobnego do high school dxd, konosuba, spice and wolf .
gatunek komedia, romans, magia, wojna,fantasy , brutalne (po prostu porządna walka gdzie leje się krew), (nie wiem jak nazywa się ten gatunek) ma być ciekawe dla mężczyzny czyli mogą być sceny gdzie większość ciała bohaterki jest odkryta niczym z oni ai czy high school DxD,
może być również sci fi
lecz najbardziej mi zależy na romansie komedii magi wojnie i brutalności .
i tu pojawia się problem bo upodobałem sobie anime gdzie bohaterki mają uszy i ogony zwierząt .
ucieszyłbym się gdyby było anime która by spełniało tę wymagania nie potrzebuje zachęty typu wyruszają w podróż itp.
wystarczy podać tytuł a ja sam ocenie .
z góry dziękuje i przepraszam za problemy w szukania takiego anime
Każde anime jakie znalazłem to czysty przypadek i się z tego ciesze.
lecz jest mi coraz trudniej znaleźć anime które pasowało moim wymaganiom które się ukształtowały się poprzez tamte anime.
szukam anime podobnego do high school dxd, konosuba, spice and wolf .
gatunek komedia, romans, magia, wojna,fantasy , brutalne (po prostu porządna walka gdzie leje się krew), (nie wiem jak nazywa się ten gatunek) ma być ciekawe dla mężczyzny czyli mogą być sceny gdzie większość ciała bohaterki jest odkryta niczym z oni ai czy high school DxD,
może być również sci fi
lecz najbardziej mi zależy na romansie komedii magi wojnie i brutalności .
i tu pojawia się problem bo upodobałem sobie anime gdzie bohaterki mają uszy i ogony zwierząt .
ucieszyłbym się gdyby było anime która by spełniało tę wymagania nie potrzebuje zachęty typu wyruszają w podróż itp.
wystarczy podać tytuł a ja sam ocenie .
z góry dziękuje i przepraszam za problemy w szukania takiego anime
Ostatnia edycja: