Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Anime z gatunku akcji
Autor wątkufala5g
Data rozpoczęcia
Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję
Zapomniałem hasło.
Więc podrzucę trochę tytułów, które mogą się spodobać:
Zetsuen no Tempest - główni bohaterowie ciekawi, są elementy romansu, sporo akcji, trochę tajemnicy, ogólnie dobry tytuł;
Rakudai Kishi no Cavalry - główny bohater naprawdę spoko, romans, nie/stety ecchi, nawet ciekawe walki;
Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo? - w tagach nie ma akcji, w sumie nie wiem sam czy powinna być akcja w kategoriach, ale spotkasz tutaj jednego z najbardziej przekokszonych bohaterów w anime, przy tym niezła komedia i szybko się ogląda;
Mahouka Koukou no Rettousei - znowu nie ma akcji, ale to pewnie dlatego, że walki opierają się przede wszystkim na magii. Ponownie kozacki główny bohater;
Kiseijuu: Sei no Kakuritsu - może na początku na to nie wygląda, ale z czasem główny bohater się wyrabia i naprawdę da się go polubić. Bardzo dobry tytuł, chyba najbardziej godny polecenia z tych, które tutaj wymieniłem.