Mroczna
Weteran
Członek ekipy
Wiem, że takie tematy się już tu przewinęły, jednak w żadnym nie było słowa o moich wymaganiach.
Tak więc, poszukuję anime ecchi spełniające następujące wymagania:
protag musi mieć głowę na karku, a nie być głupim, wstydliwym panem na haremie;
harem może występować, jednak w miarę możliwości z ogarniętymi bohaterkami;
preferuję w miarę inteligentny humor bez dużej ilości idiotycznych, nieśmiesznych żartów opartych wyłącznie na kobiecych atutach - tak, takie ecchi istnieją;
prosiłabym o bajkę z jak najmniejszą ilością walk - ich brak jest nawet wskazany;
najchętniej zobaczyłabym dodatkowe gatunki takie jak: okruchy życia, romans, szkolne życie (ostatni niekonieczny, dwa pierwsze już jak najbardziej).
Na wszelki wypadek, gdyby ktoś nie zauważył, że moja sygnaturka odsyła do mojego MAL-a, podaję swoją listę anime.
Z góry dziękuję.
Tak więc, poszukuję anime ecchi spełniające następujące wymagania:
protag musi mieć głowę na karku, a nie być głupim, wstydliwym panem na haremie;
harem może występować, jednak w miarę możliwości z ogarniętymi bohaterkami;
preferuję w miarę inteligentny humor bez dużej ilości idiotycznych, nieśmiesznych żartów opartych wyłącznie na kobiecych atutach - tak, takie ecchi istnieją;
prosiłabym o bajkę z jak najmniejszą ilością walk - ich brak jest nawet wskazany;
najchętniej zobaczyłabym dodatkowe gatunki takie jak: okruchy życia, romans, szkolne życie (ostatni niekonieczny, dwa pierwsze już jak najbardziej).
Na wszelki wypadek, gdyby ktoś nie zauważył, że moja sygnaturka odsyła do mojego MAL-a, podaję swoją listę anime.
Z góry dziękuję.
Ostatnia edycja: