Anime z gatunku ecchi

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Wiem, że takie tematy się już tu przewinęły, jednak w żadnym nie było słowa o moich wymaganiach.

Tak więc, poszukuję anime ecchi spełniające następujące wymagania:

protag musi mieć głowę na karku, a nie być głupim, wstydliwym panem na haremie;
harem może występować, jednak w miarę możliwości z ogarniętymi bohaterkami;
preferuję w miarę inteligentny humor bez dużej ilości idiotycznych, nieśmiesznych żartów opartych wyłącznie na kobiecych atutach - tak, takie ecchi istnieją;
prosiłabym o bajkę z jak najmniejszą ilością walk - ich brak jest nawet wskazany;
najchętniej zobaczyłabym dodatkowe gatunki takie jak: okruchy życia, romans, szkolne życie (ostatni niekonieczny, dwa pierwsze już jak najbardziej).

Na wszelki wypadek, gdyby ktoś nie zauważył, że moja sygnaturka odsyła do mojego MAL-a, podaję swoją listę anime.

Z góry dziękuję.

Ostatnia edycja:
D

Dest3r

Donator
Zauważyłem, że nie masz na MAL-U
-SHINMAI MAOU NO TESTAMENT
Anime ma dwa sezony, jest ecchi, bohater jest dosyć koxem. Wychodzi wersja bez cenzury chyba, a jest ona dosyć upierdliwa >.<
-Absolute Duo
Podobne do pierwszego w sumie.

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
-Aishiteruze Baby
-A Tale of Melodies

To takie z większym brakiem ecchi

-kore wa zombie desuka
-Ore, Twintails ni Narimasu.

no tu jest ecchi

Jak coś se przypomnę to jeszcze dopiszę

Ostatnia edycja:
B

Barume

Więc tak Powietrzny Sprzęt, Wspaniały Para Amagami, Miasto Zamkowe Dandelion, Psie Dni, Mariaholik, Nabrzeże Arakawy.

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
alt
Dest3r:
Zauważyłem, że nie masz na MAL-U
-SHINMAI MAOU NO TESTAMENT
Anime ma dwa sezony, jest ecchi, bohater jest dosyć koxem. Wychodzi wersja bez cenzury chyba, a jest ona dosyć upierdliwa >.<
-Absolute Duo
Podobne do pierwszego w sumie.
Testamenta planuję już od jakiegoś czasu obejrzeć, by zobaczyć tego rzekomego pogromcę DxD. Wersja bez cenzury wyszła już jakiś czas temu.
Absolutne Dno kiedyś zobaczę na pewno, bo sporo osób po tym jeździ. Chcę zobaczyć, czy rzeczywiście tak słabe.
alt
Argo1234:
http://myanimelist.net/anime/133/Green_Green Nie pamiętam jak to tam z tym humorem było, bo dawno to widziałem, ale reszta się zgadza.
Green Green zobaczę, bo już dostaję trzecie polecenie tego tytułu.
Laxty:
-Aishiteruze Baby
-A Tale of Melodies

To takie z większym brakiem ecchi

-kore wa zombie desuka
-Ore, Twintails ni Narimasu.

no tu jest ecchi

Jak coś se przypomnę to jeszcze dopiszę
Laxiu, dziecko Ty moje, nie po to daję swoją listę na MAL-u, byś mi proponował Zombie Deskę i Podwójne Kucyki, które już dawno temu widziałam. Z dwoma pierwszymi nie miałam jeszcze do czynienia, lecz Tale of Melodies mnie ciekawi już od pewnego czasu.

Barumisiu, dziękuję Ci bardzo za propozycje, na pewno w bliższej lub dalszej przyszłości się z nimi zapoznam.

Ostatnia edycja:
hanler

hanler

New member
Absolute Duo jest niestety słabe, tutaj nie ma co dywagować.

SHINMAI MAOU NO TESTAMENT w wersji bez cenzury to hentai bez stosunków po prostu. Przynajmniej ja tak to widzę. Jest tam sporo walk, więc nie wiem czy Ci się spodoba. Bohater główny jest w porządku, ale co do postaci kobiecych… To tylko jedną toleruję. Reszta jest tragiczna.

Od siebie dorzucę Campione!, które masz już w planach oraz Isekai no Seikishi Monogatari.

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Dziękuję Ci Hanuś za opinię, jak i za polecenie. Campione! jakiś czas temu sam mi proponowałeś, lecz Isekai no Seikishi Monogatari nie znam i z wielka chęcią zobaczę. Zaciekawił mnie opis.

Ostatnia edycja:
Top Bottom