Anime z gatunku ECCHI

• Autor wątku AnimeMechfan
  • Data rozpoczęcia
  • Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
A

AnimeMechfan

Witam
Poszukuję anime które oglądałem rok temu a kompletnie zapomniałem tytułu. Anime z gatunku Ecchi szkolne historie z tego co pamiętam to miało kilkanaście odcinków.
Anime było o chłopaku który bał się chodzić do szkoły ze względu na koleżankę która z ogromnymi piersiami ciągle się o niego "tarła"i to co odcinek i pierwsza scena w pierwszym odcinku to właśnie chłopak się budzi i oknem wskakuje koleżanka przyduszając gościa (według mnie 13lat więc nie żaden młody-dorosły)piersiami do łóżka.Co jeszcze pamiętam to dziewczynę w szkole nieśmiałą biało włosa która później w sytuacji gdzie miało dojść do zbliżenia i pojawił się jakiś wróg to pojawił się u niej ogonek albo kita i chyba uszy lisa co było dalej nie pamiętam. Chciałbym dokończyć to anime zapisać na swoją coraz dłuższą liste anime by się później nie pogubić.Dodam jeszcze że to było nowe anime nie żadne archaiczne.

Ostatnia edycja:
Vorzech

Vorzech

Donator
Mi do opisu pasuje KANOKON ale pewien nie jestem.

Ostatnia edycja:
A

AnimeMechfan

CHIZURU -SAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!! dokładnie wielkie dzięki Vorzech o to mi chodziło.

Ostatnia edycja:
Top Bottom