Anime z gatunku gry, komedia

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
K

Kefasoo

Siemka szukam anime z gatunku gry,komedia (może być lekki romans), chodzi mi głównie o to że świat w grze jest połączony z rzeczywistym (mam nadzieje, że ktoś zrozumie :v) jak w Netoge no Yome wa Onnanoko ja Nai to Omotta?

Oglądałem już SAO i NGNL

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Możesz zobaczyć Accel World - jest to dzieło tego samego człowieka co SAO. Do tego Mondaiji-tachi ga Isekai Kara Kuru Desu Yo - wszystko w tym świecie jest rozstrzygane przez gry (przygotuj się jednak na niedokończoną historię, bajka bowiem stanowi tylko reklamówkę novelki).

Ostatnia edycja:
Z

Zara

Donator
Polecam Konosubę jest to żart ze wszystkiego co z RPG związane. (Nie jest to fabuła obdarzona japońskim standardem protagonistów) Może trochę poza, ale i tak
Log Horizon (twór swego twórcy )

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Zara, OP napisał, że oglądał już No Game No Life. To tak po pierwsze. Po drugie: Log Horizon nie jest wcale dziełem twórcy SAO. ;)

Ostatnia edycja:
Z

Zara

Donator
Oj faktycznie, nie skojarzyłam skrótu
Chylę czoła w sprawie log horizon jakiś czas temu (trochę długi) usłyszałam o takim fakcie i wzięłam go za prawdę.
Sorka za wprowadzanie w błąd.

Ostatnia edycja:
hanler

hanler

New member
Dorzucę Btooom! i Overlord, w sumie więcej pomysłu nie mam.

Ostatnia edycja:
Benek

Benek

Donator
Może Mirai Nikki? Gra to gra a w tym anime się wyśmienicie bawią ;)
Możesz również obejrzysz hair to gensou no grimgar

Ostatnia edycja:
Top Bottom