Anime z gatunku Horror

• Autor wątku Soviet_Gandalf
  • Data rozpoczęcia
  • Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
S

Soviet_Gandalf

Siema. Szukam Jakiegoś Anime Najlepiej Horror lub Thriller podobne do Another. Coś klimatycznego, Duchy, zjawiska paranormalne, niewyjaśnione śmierci, tajemnica, zagadka, etc…
Z góry dzięki.

Ostatnia edycja:
D

Dest3r

Donator
Shiki czy jakoś tak polecam, fajne i klimatyczne bardzo

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Zasadniczo nie ma czegoś takiego jak horror anime. Ale ode mnie masz Corpse Party i Cossete no Shouzou (choć Cossette nie jest w klimatach Anothera spełnia pozostałe kryteria).

Ostatnia edycja:
K

Kurogane

Donator
Polecam Tasogare Otome x Amnesia, nie znajdziesz tu scen bezlitosnych śmierci takich jak w Another ale myślę że Ci się spodoba.

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Tasogare Otome x Amnesia jest często polecaną bajką do Anothera. A tymczasem Tasogare Otome x Amnesia jest komedią o lekkim zabarwieniu ecchi. Nasz Sowiecki kolega prosi bardziej o horror lub thriller. Nie to, że neguję, czy coś, ja tylko dopisuję tutaj to, czego nie zaznaczyłeś. Takie coś jest ważne, by kogoś ewentualnie negatywnie nie zaskoczyć.

W sumie jeszcze mam dla Ciebie Soviet tytuł, jakim jest Higurashi no Naku Koro ni.

Ostatnia edycja:
K

Kurogane

Donator
Nawet jeśli Twoją intencją byłoby zanegowanie mojej propozycji to nie krępuj się! Nie ma mowy żeby czyjaś szczera opinia mogła urazić. Zasadniczo to się zgadzam z tym co napisałaś, mimo wszystko liczyłem że mu się spodoba.

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
Może by ci się spodobał hellsing? xd
trochę krwawe ale nie bardzo tam straszne :p

Ostatnia edycja:
K

Kageno

Donator
Higurashi albo Hellsing: Ultimate

Ostatnia edycja:
S

Soviet_Gandalf

cóż, hellsingi obejrzałem wszystkie, higurashi sprawdzę, tak samo jak resztę, dzięki :D

Ostatnia edycja:
L

Liberte

Polecam Corpse Party,Ghost Hunt oraz Umienko no Naku Koro ni.

Ostatnia edycja:
S

Soviet_Gandalf

Już zapomniałem o tym poście. dzięki :D

Ostatnia edycja:
Top Bottom