Anime z gatunku komedia + akcja.

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
fooze

fooze

Donator
Witam.

Poszukuję jakiegoś anime z pędzącą akcją i humorem. Takiego na odstresowanie się i zabicie czasu. Preferuje krótkie serie, najlepiej takie do 12 odcinków na sezon :)
Możecie polecać coś z ostatnich sezonów, bo mam duże zaległości i na bank nie widziałem.

Z góry dzięki :)

Ostatnia edycja:
Feitan

Feitan

New member
Może nie ostatnie sezony, ale polecam Senyuu.
Ale jest krótkie!

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Ja tam polecam Binbougami ga! Mniej znana komedia z fajną akcją, jednakże na pewno polubisz!

Ostatnia edycja:
Benek

Benek

Donator
gantz, belzebub i konosube 2nd obejrzyj ;)

Ostatnia edycja:
Feitan

Feitan

New member
alt
Mroczna:
Ja tam polecam Binbougami ga! Mniej znana komedia z fajną akcją, jednakże na pewno polubisz!
Potwierdzam, osobiście miałam momenty, gdzie płakałam ze śmiechu. Ale wadą anime jest to, że jednak trzeba znać inne anime (z czym pewnie i tak nie będzie problemu bo to same znane serie) :D

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Beelzebub nie jest krótki. To jednak 60 odcinków.

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
Dzięki ziomeczki.
Zacznę od Binbougami ga! opis ciekawy i video z YT też zachęcają. Potem może Senyuu… ma trochę dziwną kraskę, ale może coś z tego będzie :D

Beelzebuba wielbie. Pomimo, że trzeba przetrwać te pierwsze kilka odcinków IMO, a potem jest już beka na całego. Do Konosuby mnie własnie nie ciągnie za bardzo XD

Ostatnia edycja:
Feitan

Feitan

New member
Senyuu ma ten plus, że oba sezony można obejrzeć w mniej niż 2h xD Odcinek ma 5 minut :D

Ostatnia edycja:
larkson

larkson

Active member

Ostatnia edycja:
Top Bottom