Anime z gatunku romans bez haremu

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
S

svaN

New member
Tak jak w temacie chciałbym fajne anime z romansem z podobna do zero no tsukaima. Tylko bez tego haremu bo to jest nudne i według mnie psuje całe zero no tsukaima. Chciałbym żeby było to jakieś fantasy. I coś w stylu ze główny bohater bedzię chronił ukochaną no coś jak ZnT ale bez haremu nie musi być o czarodziejach.

Ostatnia edycja:
N

Narwar

Anime z romansem + fantasy ? Robi się :)
Aa ! Megami-sama!
Bakuman - niby bez fantasy ale super anime z ciekawym romansem
Btooom !
Eureka Seven
Gin No Guardian
Kaze No Stigma
Rakudai Kishi no Cavalry
Shakugan No Shana
Sousei no Onmyouji

Chyba coś z tego sobie wybierzesz. Pozdrawiam ;)

Ostatnia edycja:
Benek

Benek

Donator
Hai to gensou no grimgar
Danganronpa (bardziej Mirai - hen)
Danmachi
Golden time… Co prawda nie ma fantasy ale za to romans jak żaden inny
White album 2, również nie jest to fantasy ale za to muzyczny mocny romans

Ostatnia edycja:
hanler

hanler

New member
Campione! - ktoś prosi o romans fantasy to jest to moja pierwsza propozycja zawsze, niestety harem niejako istnieje, ale z tego co pamiętam, to romans między dwójką głównych bohaterów jest bardzo dobrze poprowadzony;
Hitsugi no Chaika - anime ogólnie dobre, ale romans tak nie do końca poprowadzony. Są dwa sezony;
Shuumatsu Nani Shitemasu ka? Isogashii desu ka? Sukutte Moratte Ii desu ka? - jeśli nie oczekujesz dużej ilości akcji, to polecam bardzo serdecznie. Świetny dramat fantasy z kozackimi insert songami umieszczony w bardzo ciekawym świecie. I porządnie rozwijający się romans (choć na początku relacja może wydawać się dla niektórych irytująca).

Ostatnia edycja:
Top Bottom