Anime z gatunku Romans/Szkolne/Komedia

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Poszukuję: Anime z humorem, romansem oraz miejscem akcji szkoła. Mogą oczywiście zdarzyć się odcinki plażowe ale najbardziej chodzi o to aby główną rolę grali uczniowie.
Nie chcę jakiegoś anime w którym nie ma ani grama humoru, humor jakikolwiek ale musi być.
Mogę jeszcze powiedzieć że dzisiaj skończyłem oglądać Nisekoi (romans/szkolne/komedia/harem) i bardzo mi się spodobało. Bardzo rzadko preferuje haremy choć takie też możecie podawać.

Już widziałem: MAL

Z góry dziękuje za wszystkie propozycje i liczę na waszą pomoc :)

Ostatnia edycja:
kamkom

kamkom

Członek ekipy
sora no otoshhimono dobry humor

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
@Payback obejrzane

Ostatnia edycja:
D

dyktator

Sukitte ii na yo,Lovely Complex,Ao Haru Ride

Ostatnia edycja:
mangofan97

mangofan97

New member
Korę wa Zombie desu ka?
The World God only knows
To love Ru (echi-dosyc wesołe)
Fortunę Arterial

To z tych lepszych serii jakie widziałem ^^

Ostatnia edycja:
N

Nicholas

Mam dosyć dziwny gust więc nie wiem czy się spodobają ale stwierdziłem, że wymienienie dobrych tytułów jeszcze nikomu nie zaszkodziło ^^
-Toradora (Urzekła mnie w tym tytule różnorodność postaci i ich wyróżniający się charakter spośród innych postaci w romansach)
-Chuunibyu (Tutaj powiedziałbym, że jest to anime dla cierpliwych osób. Romans płynie samowolnie z fabułą i mimo tego, że moim zdaniem twórcy mogliby go
troche przyspieszyć, serie oglądało się wyśmienicie ^^)
-Tonari no Kaibutsu-kun (Genialne połączenie romansu z komedią, zaliczam ten tytuł do kategorii “Na wieczorek” c: )

Ostatnia edycja:
Top Bottom