Przybywa Loui, fanka Shojou!~ >w< <3 Miłość, miłość wszędzie!~

<3 D’awwu!~ >///< <3
To tak ^^ :
*
Ookami Shojo to Kuro Ouji - właśnie to oglądam XD To jest… to jest bardzo… hmn… to jest po prostu nie do opisania… TwT Trzeba po prostu obejrzeć… TwT ^^
*
Sukitte Ii na Yo - tego anime nie za bardzo pamiętam… ;w; ( Tak dawno to oglądałam… TwT ) Ale ono momentami było bardzo… smutnawe… ale romansu tam nie brakowało ^^
*
Kimi ni Todoke - wiedziałam, że czegoś brakowało…

<3
*
Itazura na Kiss - to z kolei, jest anime z bardzo… dziwną kreską ;w; ( Trzeba się przyzwyczaić ;w; ) Ale jeśli potrzeba romansideł, to ten tytuł mimo wszystko nie jest zły

*
Isshuukan Friends - kolejna pocieszna seria c: Taka bardzo… subtelna… c: Aczkolwiek ma ładniusią kreskę~ ^^ <3
*
Hotarubi no Mori e - przepiękne, i wzruszające ;w; A to, że bohaterowie nie mogą się nawet dotknąć, pod koniec tylko dodaje uroku…

( Też się płacze~ TwT )
*
Sakurasou no pet na Kanojo - o tak!~ >w< To anime było przecudowne, i przewesołe i przewzruszające!~ >///< <3 Takie… kochane… .///. D’awwu!~ >///< <3
*
Tamako Love Story - nie oglądałam tego, ale słyszałam, że jest fajniusie, i mam zamiar się za nie zabrać ^^ <3
*
Vampire Knight - moje pierwsze anime… <3
+
*
Lovely Complex, oraz
Tonari no Kaibutsu-kun, są zdecydowanie godne polecenia

<3
Hmn… w sumie, to Lovely Complex jeszcze raz bym obejrzała…

Vampire Knight również…

Hmn… <3
Ach!~ ^^ Jeśli chcesz dużo, dużo, DUŻO więcej miłości, to polecam Ci poszukać jej
tu~ ^w^ <3 Tyle miłości!~ >w<
P.S.: Mam nadzieję, że chociaż jedna pozycja przypadnie Ci do gustu c: <3