Anime z gatunku sci fi postapo

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
S

svaN

New member
Witam szukam jakiegoś anime długość nie ma różnicy. Typy anime jakie mnie interesują to jakieś fantasy sci fi postapo może być wątek romantyczny nie musi. Tez lubie anime gdzie bohater trenuje by być silnym. Może być szkolne. Ostatnio oglądałem god eater. Coś takiego mnie interesuje jakąś magia czy supermoce walka na miecze itp. Myślę że jakieś anime spełnia któreś z moich wymogów. Z góry dzięki za pomoc.

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
O stary w sumie z tego postu wynika, że nie wiadomo jakie chcesz anime :V
Bo raczej nic nie spełni wszystkiego naraz.
Jak już eater, to może Soul Eater, Beelzebub może - szkolne, bohater robi się silniejszy, są cuda niewidy i pseudo wątek romantyczny

Ostatnia edycja:
S

svaN

New member
Wiem ze zdanie anime nie spełnia wszystkiego na raz. Wiem może źle się wyraziłem. Ale napisałem jakiego rodzaju anime Lubie oglądać. Wpisałem wszystkie gatunki jakie mi się podobają.

Nie chodzi mi by jedno anime spełniało wszystkie warunki tylko np jakieś anime postapo np jak guilty crown czy god eater czy np fantasy romans takie jak danmachi czy sao

Ostatnia edycja:
Argo1234

Argo1234

Członek ekipy
Zobacz sobie Grimgara, fantasy z delikatnym romansem i trenowaniem żeby być koksikiem :D

Ostatnia edycja:
fala5g

fala5g

New member
Steins Gate
Bakemono no Ko
Campione!
Charlotte
Grisaia no Kajitsu
Hunter x Hunter
Nanatsu no Taizai
Re:Zero
Shokugeki no Souma
Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu e
Zetsuen no Tempest
Zero no Tsukaima
High School DxD
Boku no Hero Academia
Magi

Ostatnia edycja:
Z

Zara

Donator
fala ograbił mnie z tytułów ale może Sidonia no Kishi czy Shingeki no Bahamut Genesis?

Ostatnia edycja:
Top Bottom