Anime z gatunku Shounen.

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
L

LadySnow

Witam bardzo serdecznie! :3
Ja z taką sprawą, mianowicie poszukuję jakiś dobrych wciągających anime z tego własnie gatunku-shounen.
Ale chciałabym uniknąć miliona odcinków, a raczej skupić się chociaż na min. 24 jeden sezon.
Super byłoby gdyby kreska była śliczna! I wzruszająca fabuła, w końcu jestem kobietą to lubię sobie czasem popłakać. :||

Ostatnia edycja:
N

Naczos

New member
Proszę o więcej szczegółów ^^ z tego co napisałaś ciężko ci cokolwiek doradzić :D, śliczna kreska czyli jaka ?:p proszę podać przykład z innego anime ^^ w shounenach rzadko zdarza się płakanie moim skromnym zdaniem szuka się go raczej w dramatach :D albo okruchach życia ^^.

Ostatnia edycja:
1

1112

SAO, polecam SAO, gdyż SAO ma najładniejszą kreskę z anime, które oglądałem (subiektywnie) a i możesz sb popłakać na scenach gdzie pasek Asuny skraca się do zera czy jak program Yui zostaje dodany do folderu spam, a Kirito stara się ogarnąć jak zawalić sobie bardziej pamięć Nerve Gear sztuczną inteligencją.

Ostatnia edycja:
D

Dest3r

Donator
Hej, może coś Ci się spodoba:
-Hunter x Hunter;
-katekyo hitman reborn;
-accel world;
-ao no exorcist;
-Durarara!!
;>

Ostatnia edycja:
L

LadySnow

alt
Naczos:
Proszę o więcej szczegółów ^^ z tego co napisałaś ciężko ci cokolwiek doradzić :D, śliczna kreska czyli jaka ?:p proszę podać przykład z innego anime ^^ w shounenach rzadko zdarza się płakanie moim skromnym zdaniem szuka się go raczej w dramatach :D albo okruchach życia ^^.
No Hm, coś jak Fairy Tail, Naruto może, przecież przy tych anime można się rozryczeć i to nawet bardzo!

Ostatnia edycja:
D

dastame

New member
Jak shounen i płacz, to mogę polecić Mirai Nikki ^^ Płacz raczej bardziej pod koniec, ale na pewno będzie.

Ostatnia edycja:
T

TheSuspect

Donator
No to może :
Akame ga kill
Log Horizon
no i może Bleacha (luz tylko 366 odc xD )

edit
Ewentualnie jeszcze Kill la Kill , TTGL .
A jeśli chcesz się koniecznie wzruszyć to oglądnij Mahou Shoujo Madoka Magica .

Ostatnia edycja:
N

Naczos

New member
oj nie uważał bym :p skoro przy tych się popłakałaś to przy wyciskaczach łez leciał by strumień łez ^^
Shounen które sprawi że na 99% się poryczysz :
-Shigatsu wa Kimi no Uso

i kilka battle shounenów

-Może ci sie spodoba Magi ^^ chociaż łez “raczej” nie będzie
-Ao no Exorcist jak pisał Deser spełnia większość twoich wymagań ^^ albo Noragami też może ci się spodobać

Noi oczywiście Katanagatari ^^ mimo że shounenem nie jest powinno ci się spodobać ;)

Ostatnia edycja:
agellow

agellow

New member
Przy One piece nieraz łezkę uroniłem, no ale ta seria dobija do ośmiuset odcinków. Z mniejsza ilością odcinków to polecam Gurren Lagann, kingdom albo magi. ( tak naprawde jest od groma dobrych tytułów z tego gatunku xd )

Ostatnia edycja:
N

Nimarus

New member
Raczej nie shounen i ma kolo 12 odcinkow… ale ! Jezeli szukasz wylewacza lez z niezla fabula to “angel beats” jest dla ciebie ;p. Naprawde warte zobaczenia.

Wysłane z mojego DRIVE przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Argo1234

Argo1234

Członek ekipy
Ostatnio oglądałem Busou Renkin, całkiem dobry shounen. Jak nie dużo Ci potrzeba do płaczu to może i przy tym Ci coś tam z oczu poleci, ale nie obiecuję :D

Ostatnia edycja:
L

LadySnow

Dziękuję Wszystkim za odpowiedzi, na pewno skorzystam! :D

Ostatnia edycja:
Destroyer

Destroyer

Member
Może K chociaż ma 2 sezony i C: The Money of Soul and Possibility Control. Dobre i fajna kreska chociaż raczej nie popłaczesz. Hamatora jest fajna chociaż to bardziej komedia w większości. Mimo wszystko na 2 pierwszych anime i tak zrobiło mi się smutno w kilku miejscach

Ostatnia edycja:
Top Bottom