Anime z gatunku Szkolne Życie

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
L

Laaks

New member
Poszukuję: Troszkę dokładniej czego szukasz, co oczekujesz… : Coś co mnie wystrzeli w kosmos

Gatunki: Szkolne życie

Już widziałem(am): www.myanimelist.net/profile/laxty :v

Liczę na waszą pomoc! Z góry dziękuję [mrauł] …

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
W kosmos Cię na pewno wystrzeli Baka to Test to Shoukanjuu, do tego Chuunibyou! Demo Koi ga Shitai!, oraz Gakkougurashi!.

Ostatnia edycja:
B

Barume

Na pierwszy ogień idzie Ben-to akcji jest sporo ale nadal pozostaje szkolnym życiem z dobrym openingiem i nietypowym głównym wątkiem, następnie Danna ga Nani wo Itteiru ka Wakaranai Ken ma 2 sezony jest shortem idealne na wieczór akcji w szkole nie ma ale można się pośmiać a tempo wydarzeń przypomina szkolne serie, kolejna bajka to Gin no Saji tutaj dowiesz się jak powstaje jajko i jak nazywać zwierzęta np. Wieprzowinka. Zostały jeszcze Glasslip (slip (sleep) w tytule nie jest bez znaczenia zaśniesz ale to jest bardzo prawdziwa seria w której nic się nie dzieje no jedna dziewczynka ma chyba schizofrenię), Himegoto (jedna z bajek ocenionych przeze mnie na 10), The world God only knows (dobry szkolny harem w sumie jeden z lepszych), Photokano (akcja z routami jak z gry co w pewnym sensie jest ciekawe), Sora no Method (małe dziewczynki i nuda nie przeszkadzają więc jest jak najbardziej ok).

Ostatnia edycja:
C

Crona

To ja od siebie zarzucę Gekkan Shoujo Nozaki-kun. Szkolne życie/komedia. Mi się przyjemnie oglądało.

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
Przyłączę się do Barume i polecę Ben-to. Baka to Test to Shoukanjuu też możesz zobaczyć, aczkolwiek mnie w kosmos nie wsytrzeliło :D

Ostatnia edycja:
F

foka

gekkan shojo nozaki-kun jest tak mega fajne ze jest u mnie na liscie favow, kocham sie we wszystkich bohaterach na raz i nawet nie wiem w kim najbardziej~ POLECAM 10/10

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Polecam gorąco “Shigatsu wa Kimi no Uso”
Gatunek : Dramat, Romans, Szkolne Zycie, Muzyka

Genialne anime, na którym nie raz zakrecila mi sie łezka…
Nie bede spoilerowac, to po prostu trzeba zobaczyc!

Ostatnia edycja:
Vorzech

Vorzech

Donator
Nikt tego jeszcze nie polecił, ale jeżeli chodzi o szkolne życie i zabójczą komedie to te anime cię zmiażdży:)

Great Teacher Onizuka

Jak się spodoba wróć po więcej pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
N

Nimarus

New member
Polecam anime “School Days” animę wręcz dogłębnie szkolne xD…
Pierwszy raz spotkałem się z połączeniem psychologicznego, romansu i zwrotów akcji :D. [i chyba horroru pod koniec xD]

Ostatnia edycja:
N

Nimarus

New member
Teraz tak na poważnie:
  • Glasslip
  • Grisaia no Kajitsu
  • Fortune Arterial: Akai Yakusoku
Powinny ci się spodobać.

Ostatnia edycja:
I

Idril

Ja gorąco polecam Danshi koukousei no nichijou, jeśli lubisz absurdalny humor i parodię. Nie raz płakałam ze śmiechu podczas oglądania :D

Ostatnia edycja:
Top Bottom