Anime z magicznymi dziewczynkami

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Lilka

Lilka

Donator
Oglądam tak sobie Soushin Shoujo Matoi z tego sezonu i stwierdziłam, że fajnie byłoby obejrzeć inne anime z tego gatunku. Jedyne, co oglądałam, to Madokę, więc byłoby miło, jakbyście polecili mi jeszcze jakieś inne. I, jeśli się da, to dobrze, by miało jakąś ciekawą fabułę. I słodkie ubranka ;D Tak szczerze, to właśnie to mnie zachęciło do dalszego oglądania takich anime :D

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Lilka, rzuciłaś mi wyzwanie. Uwielbiam to.

No to słodkie ubranka masz w Fantasista Doll, Sugar Sugar Rune, Tokyo Mew Mew, Cardcaptor Sakura. Do tego dochodzi mój faworyt: Kore wa Zombie Desu ka?. Natomiast, do Meduki mogę polecić Ci Yuuki Yuuna wa Yuusha de Aru oraz kolejną bajkę która wychodzi w tym sezonie: Mahou Shoujo Ikusei Keikaku.

Są jeszcze magiczne dziewczynki z głębszą fabułą, jak Dream Hunter Rem, seria WIXOSS. Jak widziałaś serię Fate, to szczerze polecam same setting, jakim jest Kaleid Liner.

Jak chcesz magiczną dziewczynkę w otoczeniu pięknych chłopców, to istnieje taka seria jak Angelique. Ostrzegam tylko, że niektóre OVA, specjale trudno znaleźć.

NO I PRZYKAZANIE FANA MAGICZNYCH DZIEWCZYNEK: SAILORKI, SAILORKI I JESZCZE RAZ SAILORKI.

Ostatnia edycja:
Top Bottom