Anime z najemnikiem

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Z

Zara

Donator
Witam wiem że ostatnio zadałam podobne pytanie ale tym razem kryteria trochę się zmieniły.
Tak jak w temacie poszukuję anime o najemniku które nie będzie Berserkiem kreska niema znaczenia, większość gatunków przetrawię oprócz czegoś w rodzaju Seikon no Qwaster (ci którzy słyszeli wiedzą o co chodzi). Od głównego bohatera oczekuję braku kazań o moralności na pół odcinka, oraz bezwzględnego uśmiercania przeciwnika no ewentualnie może darować mu życie by go jakoś później wykorzystać.
Świat nie musi być fantasy, współczesność też ujdzie. Oglądałam takie tytuły jak: Claymore, Psycho-pass, Death Note, Elfen Lied, Hellsing Ultimate, Btooom!.

Ostatnia edycja:
T

TheSuspect

Donator
To może …
Dimension W
Black Lagoon
Jormungand

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Ja na moje to samurai champloo idealnie się nada. Wszystko dzieje się w epoce edo (chyba tak to powinienem napisać :O). Tam się nie patyczkują z zabijaniem no i moralności też nie wpajają jakoś. z tym wyjątkiem że 2 z 3 głównych bohaterów są jakby “wynajęci” przez 3ciego ale do najemników im daleko :v.

Ostatnia edycja:
agellow

agellow

New member
Cowboy Bebop, Outlaw Star, Gun grave (jakbys sie skusila na to anime to polecam zaczac ogladanie od drugiego odcinka, pierwszy jest bardzo slaby i spoiluje dosyc fabule, przedstawia wydarzenia z późniejszych odcinkow)

Ostatnia edycja:
Z

Zara

Donator
Dzięki za tytuły!Nie wiem czy jestem ślepa ale nic nie znalazłam, a ciekawiło mnie czy istnieją inne pozycje poza Berserkiem.

Ostatnia edycja:
larkson

larkson

Active member

:)

Ostatnia edycja:
Z

Zara

Donator
Gangstę znam:) Została mi polecona przez koleżankę gdy zadałam jej podobne pytanie. Niemniej dziękuję!

Ostatnia edycja:
Top Bottom