Anime z nietypową szkołą

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
T

turbo365

Poszukuję: Anime z nietypową szkołą, uczy jakiejś dziwnej rzeczy, albo uczęszczają do niej nietypowe osoby
Gatunki:school(duh?)

Już widziałem: MojaListaAnime
Mówiąc prościej chodzi mi o coś w stylu:
Rosario + Vamprie
Infinite Stratos
Kantai Collection(Kancolle)
Trinity Seven

Liczę na waszą pomoc! Z góry dziękuję!

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
-yamada-kun to 7-nin no majo
-D-frag
-baka to test to shoukanjuu
-keijo
-07-Ghost
  • Mahou Sensou

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Pierwsze, co mi przychodzi na myśl:
  • Ansatsu Kyoushitsu;
  • Danganronpa! - aż mnie dziwi, że Lax tego nie wymienił;
  • Gakusen Toshi Asterisk/Rakudai Kishi no Calvary - polecam te pierwsze, drugie jest słabsze;
  • Grat Teacher Onizuka - nietypowej szkoły brak, ale same nietypowe jednostki - GORĄCO POLECAM;
  • Katte ni Kaizou - wybitnie nietypowe jednostki;
  • Little Witch Academia;
  • Magic-Kyun! Renaissance/Starmyu (High School Star Musical);
  • Rail Wars! - nie powiesz, że szkoła, w której uczą się być sokistami nie jest nietypowa. Chociaż anime ogólnie ssie;
  • Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru. - kolejna bajka, w której masz multum nietypowych szkolnych postaci.

Ostatnia edycja:
T

turbo365

Laxty:
-yamada-kun to 7-nin no majo
-D-frag
-baka to test to shoukanjuu
-keijo
-07-Ghost
  • Mahou Sensou
yamada-kun to 7-nin no majo, baka to test to shoukanjuu, keijo już mam na liście do obejrzenia gdybyś sprawdził :p
Resztę na pewno sprawdzę bo to jest właśnie to o co mi chodziło
Podziękował :D
alt
Mroczna:
Pierwsze, co mi przychodzi na myśl:
  • Ansatsu Kyoushitsu;
  • Danganronpa! - aż mnie dziwi, że Lax tego nie wymienił;
  • Gakusen Toshi Asterisk/Rakudai Kishi no Calvary - polecam te pierwsze, drugie jest słabsze;
  • Grat Teacher Onizuka - nietypowej szkoły brak, ale same nietypowe jednostki - GORĄCO POLECAM;
  • Katte ni Kaizou - wybitnie nietypowe jednostki;
  • Little Witch Academia;
  • Magic-Kyun! Renaissance/Starmyu (High School Star Musical);
  • Rail Wars! - nie powiesz, że szkoła, w której uczą się być sokistami nie jest nietypowa. Chociaż anime ogólnie ssie;
  • Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru. - kolejna bajka, w której masz multum nietypowych szkolnych postaci.
Ansatsu Kyoushitsu czyli po prostu assasination classroom- planuję sprawdzić
Danganronpa!-Ile razy widziałem urywki z tego mam dziwne skojarzenia z serią Piła(może prawidłowe), na pewno sprawdzę
Gakusen Toshi Asterisk-Dokładnie o to mi chodziło <3 i fajne cukierowe kolory jak w no game no life YASSS
Rakudai Kishi no Calvary- Brzmi jak ctrl+c, ctrl+v Absolute Duo, które mi się bardzo podobło- dołącza do mojej listy
Great Teacher Onizuka- Dżizas 43 odcinki i 1999 rok, ale ma bardzo dobre opinie, mooooże sprawdzę
Katte ni Kaizou- Yyyyy… Nie do końca to, ale tylko 6 odcinków to morze obejrzę w wolnym czasie
Little Witch Academia- Z tego co widzę jest to “krakersik” 26min. Może odchaczę nawet dzisiaj
Magic-Kyun! Renaissance/Starmyu (High School Star Musical)- Szkoła muzyczna jest średnio nietypowa :/ Wątpie, żebym obejrzał
Rail Wars!- Pomysł ciekawy
Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru- Z samego opisu ciekawe, ale nie do końca to. Jednakże obejrzę bo mnie zaciekawiło

Podziękował dobry człowieku :D

Ostatnia edycja:
Top Bottom