Anime z normalną fabułą

• Autor wątku grzegorzu90
  • Data rozpoczęcia
  • Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
G

grzegorzu90

Wymagania myślę że ciężkie do ogarnięcia ale tyłu znawców. Wierzę że podołacie i będę wdzięczny za pomoc.
Poszukuję anime o zwykłym życiu bez robotów, super mocy itd. Może być szkolne życie ale nie koniecznie. Jakiś romans ale bez zbędnych łez czy innych smętów (mogą być ale w małych ilościach). Grupa znajonych. Wskazane sceny hentai, echi jednak aby nie były ehmm głównym celem anime. Bez olbrzymich bujających cycków i bez humoru dla gimbów. A co do scen hentai to bez macek, gwałtów homo i innych dziwactw (i innych sztamp typu nauczycielka, koleżanka matki czy siostra). Coś takiego jak serial skins by było idealne jeśli znacie to podajcie z góry dziękuję.

Ostatnia edycja:
S

Soviet_Gandalf

Boku wa Tomodachi ga Sukunai. Niezbyt lubiany chłopak i dziewczyna zakładają klub żeby znaleźć przyjaciół. Fajna komedia z elementami ecchi. jak sobie coś przypomnę to ci napiszę jeszcze

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Toradora, Seitokai Yakuindomo, Kaichou wa Maid sama, Hatsukoi Limited

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Ja też ze swojej strony coś polecę ;), Golden Time - romans studentów, bardzo sympatyczna i lekka seria, Itazura na Kiss, romans szkolny, studia i życie po studiach, Sakurasou, też całkiem spoko, takie do ogarnięcia na raz, silver spoon - o życoi na japońskiej wsi, kapitalna komedia, która świeżym mięsem pobudza kubki smakowe (wege coś tam niech udają, ze tego nie czytali xD)

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
To ja może dodam B Gata H Kei o dziewczynie, która ma zamiar przespać się ze 100 chłopakami, jednak ma pewne problemy z pierwszym razem.

Ostatnia edycja:
G

grzegorzu90

Dzięki. +eyirie seitokaia oglądałem. Resztę dodaje do listy. Na pewno b gata obczaje silver spoon też wydaje się ciekawy boku wa tomodachi to chyba jakaś haremówa? Z tego co widziałem na okładce. Dzięki wszystkim.

Ostatnia edycja:
L

Liberte

Szukasz prostego anime,więc poniższe serie spodobają Ci się:
  1. Hanasaku Iroha
  2. Sakamichi no Apollon
  3. Tamako Market
  4. Szept serca(film anime)

Ostatnia edycja:
Top Bottom