Anime z ogromną dawką humoru

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
S

Satros

Donator
Poszukuję:Anime które powali mnie na łopatki swoim humorem :D Chcę obejrzeć komedię, która jest naprawdę śmieszna, a ostatnio zaczynam myśleć że wszystkie śmieszne serie już widziałem ;-;

Gatunki: Komedia, romans, szkolne, (nie musi być to romans czy szkolne, ważne żeby śmieszyło mocno xD)

Już widziałem:
  • Gintama,
  • Seitokai Yakuindomo,
  • Nisekoi,
  • Danshi Koukousei no Nichijou,
  • Gekkan Shoujo Nozaki-kun,
  • Hataraku Maou-sama!,
  • Hoshizora e Kakaru Hashi,
  • Ore no Nounai Sentakushi ga, Gakuen Love Comedy wo Zenryoku de Jama Shiteiru,
  • Sakurasou no Pet na Kanojo,
  • Working!!
Mam nadzieję że mi pomożecie, bo ostatnio nie mogę wygrzebać nic fajnego ;-; Z góry dzięki ^^

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Mogę Ci polecić: Chuunibyou demo Koi ga Shitai!, takie tam gimbusiarskie anime :D

Ostatnia edycja:
kamkom

kamkom

Członek ekipy
Sora na otoshimono
Duża dawka specyficznego humoru

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
Gin no Saji to w ogóle chyba najlepsza komedia ever jaką widziałam, polecam :3 i jeszcze:
Persona 4
Genshiken

Ostatnia edycja:
Bakomel

Bakomel

EkipaAnimes
Gintaman - polecam :D ciekawy humor ale wymagana znajomość wielu serii.

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
Bakuś, Gintama to pierwsza seria podana na liście “już widziałem” na górze XD

Ostatnia edycja:
Bakomel

Bakomel

EkipaAnimes
Oh… tak to jest jak nie chce się czytać pierwszych postów :D
Polecam :
Bakuman, One Piece, Tengen Toppa Guren Lagan
Tam są ciekawe walki i niekiedy dużo śmiesznych scen… a Bakuman to seria o robieniu Mangi i nieraz na niej płakałem ze wzruszenia lub ze śmiechu :D
Polecam!

Ostatnia edycja:
S

Satros

Donator
Bakomel bakumana też widziałem tylko nie napisałem :D Pierwsza seria, którą obejrzałem dwa razy wszystkie trzy sezony xD

Ostatnia edycja:
Bakomel

Bakomel

EkipaAnimes
^^ no to rozumiesz dlaczego płakałem :D !
Również widziałem ta serie kilka razy ;> . Jest niesamowita !

Ostatnia edycja:
Levi

Levi

New member
Ok kilka tytułów które wpadły mi do głowy ;)

Baka to Test to Shoukanjuu- Szkolny humor, idiotyczne żarty, nawiązania do różnych rzeczy i organizacji nie związanych z anime np: Ku Klux Klan xD

Tu Love Ru - Komedia romantyczna zaczynająca się upadkiem kosmicznej księżniczki do wanny pewnego ziemianina. Taki opis chyba wystarczy xD

Space Dandy - Może nie powali na łopatki, ale improwizacja łowcy kosmitów w opresji zawsze jest śmieszna

Oda Nobuna no Yabou - Anime historyczne tylko z lekką zmianą niektórych bohaterów. Na przykład Oda Nobunaga wojownik dążący do zjednoczenia Japonii stał się piękną Odą Nobuną, tak jak z resztą większość ważnych postaci. Głównym bohaterem jest chłopak przybywający z ,naszych" czasów pomagający Nobunie zjednoczyć kraj.

Dobra to na tyle, dawno mnie tu nie było i kilka tytułów wypadło mi z głowy. W każdym razie jak coś mi się przypomni dopiszę ;) Mam nadzieję, że pomogłem :3

Ostatnia edycja:
S

Satros

Donator
Wczoraj (w sumie to już dzisiaj było xD) zacząłem Oda Nobuna no Yabou i siedziałem do 4:30 i skończyłem xD To jest świetne :D Nie ma tam za dużo komedii ale było mega :D Szkoda że nie ma 2 sezonu :/

Ostatnia edycja:
K

Kageno

Donator
Plastic nee-san jest cudowne XD ale odcinki mają po 5 minut niestety ;-;

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Gakken Shoujo Nozaki-kun

to anime zacieka zajebistością :D tam jest więcej komedii niż romansu,a Sakura jest taka przeurocza <3 A Nozaki-kun po prostu…jego obojętność…i niezrozumiałość…jest przezabawna xD poboczne postacie też dopełniają całą fabułe humorem

Ostatnia edycja:
S

Satros

Donator
Widziałem XD Zacząłem oglądać jak wychodziło i po pierwszym odcinku stwierdziłem że do niczego. Tak z miesiąc temu zacząłem jeszcze raz i mnie powaliło xD Speciale teraz z tego oglądam xD

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
To anime jest cudowne xD Po prostu już dawno takiej dobrej komedii nie widziałam :D Speciale też są super :D Szkoda,że manga nie jest wydawana w Polsce,ale liczę na kontynuacje serii :3 Gdyby powstał 2 sezon…<3 ah,tyle humoru! Ogólnie to czasem aż płakałam ze śmiechu XD

Ostatnia edycja:
S

Satros

Donator
Nic pewnego ale podobno będzie 2 sezon :D Tylko nie wiadomo kiedy xD

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
O mój boże,ale mega! :D Już czekam z niecierpliwością ^^
Jeśli jeszcze chodzi o inne anime to polecam
-Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaetemo Omaera ga Warui!- życie nojlajfa,mangozjeba i noba też może być…ciekawe XD
-Inu to Hasami wa Tsukaiyou - trololo,można się też pośmiać ale nie jest dość wybitnym anime (w szczególności animacja tutaj płacze)

teraz sobie uświadomiłam jak mało komedii oglądam ;x

Ostatnia edycja:
S

Satros

Donator
Byle wytrwać do kwietnia bo w sezonie wiosennym będą zacne komedie xD

Ostatnia edycja:
Top Bottom