Anime z "samotnym" głównym bohaterem

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
M

michu

hi5!

Szukam anime, w którym główny bohater np. będzie po złej stronie (i z tej perspektywy będzie całe anime) i np. potem dołącza do niego dziewczyna z te “dobrej” strony lub np. jest po tej dobrej stronie, ale stara się walczyć sam i powiedzmy, że z tym samym walczy jeszcze jakaś grupa paru osób, i wchodzą sobie w drogę, ale on jest od nich silniejszy lub inne takie podobne rzeczy. Z góry dzieki.

Ostatnia edycja:
fala5g

fala5g

New member
W sumie tylko Death Note przychodzi mi na myśl

Ostatnia edycja:
J

Jesus_Cloud

Szczerze to średnio zrozumiałem opis, ale wydaje mi się, że odpowiedzią jest Code Geass xD

Ostatnia edycja:
M

michu

alt
fala5g:
W sumie tylko Death Note przychodzi mi na myśl
Jesus Cloud:
Szczerze to średnio zrozumiałem opis, ale wydaje mi się, że odpowiedzią jest Code Geass xD
Death Note ideolo, a Code Geass zaraz sprawdze, ale potrzebuje jeszcze jakiś anime typu Absolute Duo ( żeby większość akcji działa się w szkole )

Ostatnia edycja:
J

Jesus_Cloud

Charlotte, Angel Beats!, Another, Gakkougurashi (?)

Ostatnia edycja:
L

LuluRuru

kaze no stigma, Koutetsujou no Kabaneri (bohatera traktują jako jednego ‘z tych złych’), Akame ga Kill, Black Cat, Phantom: Requiem for the Phantom jakby chwilę pomyśleć, to pewnie i znalazło by się jeszcze kilka tytułów

Ostatnia edycja:
Top Bottom