Anime z supermocami, walką

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
S

szymonzss

Witam,
oglądałem już całkiem sporo różnych anime i powoli kończy mi się koncept :) Szukam anime z dobrą kreską i animacją nie jakiegoś starocia rysowanego na kancie dupy :) w którym występują nadprzyrodzone, super moce, walki zarówno wręcz jak i z użyciem broni białej. Jako dodatkowe kryteria mógłbym dorzucić brutalność i tryskającą krew i flaki ;) Lubię również anime z motywem podróży w czasie itp. Wszystkich anime które oglądałem nie jestem w stanie wymienić ale postaram się przytoczyć parę pozycji dla orientacji: DB, bleach, full metal alchemist, akame ga kill, shingeki no kyojin, ansatsu kyuoshitsu, boku dake ga inai machi, steins gate, elfen lied, berserk, fairy tail, high school dxd, re zero kara no hajimeru, rewrite, nanatsu no taizai, taboo tatoo, darker than black i wiele innych. Ma ktoś jakieś pomysły? Dodam że raczej nie wchodzą mi motywy mafia i piraci. Z góry dzięki za odp.

Ostatnia edycja:
Z

Zara

Donator
Hellsing Ultimate dobrze pasuje do opisu.

Ostatnia edycja:
Argo1234

Argo1234

Członek ekipy
Jeśli chcesz męskie anime z typowymi naparzankami to polecam JOJO ;)

Ostatnia edycja:
S

szymonzss

Hellsing mi średnio przypadł do gustu ten pierwszy sezon, co do claymore to jak dla mnie słaba kreska i animacja chociażby krwii.

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Ok rozumiem jesteś z tych fanów wyszukanych produkcji. Jestem pewny że mirai nikki i another ci się spodoba. Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
L

LuluRuru

Highschool of the dead, shiki? Blood+, Btoom? Hamatora, Kekkai Sensen? W tych dwóch ostatnich nie ma zbyt wiele krwi, ale może przypadną ci do gustu ^^

Ostatnia edycja:
H

Hesoy

Jojo i katanagatari, ale oba anime mają dosyć unikalną kreskę, która może ci nie przypaść.

Ostatnia edycja:
S

szymonzss

highschool of the dead strzał w dziesiątkę ;)

Ostatnia edycja:
Top Bottom