Anime ze zboczonym chłopakiem

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
H

Hlep

New member
Poszukuje anime podobne do high school dxd i trinity seven,typu fantasy,romans,shōnen,ecchi,harem. Najlepiej jakby głównym bohaterem był zwykły(zboczony) chłopak ,który posiada nadprzyrodzone moce,o których sie dowiaduje podczas spotkania z inną osobą posiadającą takie same zdolności.Z góry dzięki :)

Ostatnia edycja:
H

Hlep

New member
alt
Caroline:
dzięki wielkie :) na pewno coś znajdę :)

Ostatnia edycja:
H

Hesoy

asu no yoichi i Shinmai Maou no Testament, ale ostrzegam ten gatunek anime jest rakotwórczy

Ostatnia edycja:
H

Hlep

New member
alt
Hesoy:
asu no yoichi i Shinmai Maou no Testament, ale ostrzegam ten gatunek anime jest rakotwórczy
co to znaczy że jest rakotwórczy? :D

Ostatnia edycja:
T

TheSuspect

Donator
Spokojna głowa ! Tylko Cię kolega straszy ! :)
No ewentualnie ten gatunek zrobi Ci wodę z mózgu :) .
A ciekawym anime myślę, że będzie Zero no Tsukaima .

Ostatnia edycja:
G

Ghost

Z mojej strony polecę ci Rakudai Kishi no Cavalry Magiczni Rycerze to współcześni magowie, którzy walczą za pomocą magicznie przywołanej broni, będącej fizyczną manifestacją ich dusz. Ikki Kurogane uczęszcza do specjalnej szkoły dla Magicznych Rycerzy, przezywany jest tam jednak „Porażką Rycerza” albo wręcz „Najgorszym Możliwym”, ponieważ nie posiada on żadnych magicznych umiejętności i, jak można się domyślić, nie pomaga mu to w nauce. Jednakże pewnego dnia zostaje wyzwany na pojedynek przez Stellę, zagraniczną księżniczkę oraz najlepszą uczennicę placówki. Stawka zaś jest poważna: pokonany będzie musiał do końca swego życia być posłuszny zwycięzcy.

Ostatnia edycja:
Vudzio

Vudzio

Donator
Uwaga… xD Ponieważ właśnie polecam jedno z najśmieszniejszych anime jakie widziałem…
Baka to Test to Shoukanjuu
Tak… Jest tam zboczony bohater i są 2 sezony
Nooo… Jeszcze możę Green Green ale to chyba każdy zna.

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
zero no tsukaima

Mamy tu zboczonego bohatera. Są piękne panie, magia, fantasy świat, fabuła jest dobra. Ma kilka sezonów.

Ostatnia edycja:
H

Hlep

New member
Mistrz-Rozpierduchy:
zero no tsukaima

Mamy tu zboczonego bohatera. Są piękne panie, magia, fantasy świat, fabuła jest dobra. Ma kilka sezonów.
oglądałem kilka odcinków. nie podchodzi mi jakoś
ale dzięki :)

a,zna ktoś jakieś anime o aniołach i demonach,(nie licząc dxd) ? śmieszne itd.?

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
alt
Hlep:
Mistrz-Rozpierduchy:
zero no tsukaima

oglądałem kilka odcinków. nie podchodzi mi jakoś
ale dzięki :)

a,zna ktoś jakieś anime o aniołach i demonach,(nie licząc dxd) ? śmieszne itd.?
To coś kiepsko oglądałeś. Pierwsze 3-4 odcinki nie wciągają, ale później jest lepiej :D
Szczególnie w trzecim sezonie

Ostatnia edycja:
Top Bottom