Animes v4

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Status
Ten wątek został zamknięty.
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Proszę pisać tutaj opinie, problemy związane z nowym motywem.

Ostatnia edycja:
N

Nyan

Napisano 8 minut temu, wbić da się od minuty.

Więcej problemów nie stwierdzono ^^
edit
Pierwszy głos ^^

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Kilka rzeczy widzę, że mam jeszcze nie dopracowane.
Na przykład panel boczny na stronie głównej (powinien być jednolity).
Widok postów też wg. mnie nie jest jeszcze super czytelny.

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Jest zacnie. Troche zszokowany byłem, ale jest okej. :)

Ostatnia edycja:
Plazma

Plazma

New member
Jestem tutaj nowy, poprzedni wygląd średnio mi się podobał, był przecięty, ale ten…
Poniżej moje bule, żale i tego typu rzeczy, z którymi nie trzeba się zgadzać.
-Tło zbyt ciemne.
-Kolor niebieski bym lekko rozjaśnił, przytłacza po prostu i kuje oczy, przyciąga za bardzo uwagę.
-Widok postów jest nieczytelny, źle mi się przegląda posty.
-Spoilery toż to porażka, mam nadzieję, że inni się zgodzą, jakby był napis trochę większy i na np. błękitnym prostokącie, który rozsuwa i ukazuje się.
-Biały bym zastąpił czymś lekko ciemniejszym, jakimś szarawym, piaskowym etc.
-Numer odpowiedzi wraz z godziną strasznie nieczytelne, nicki w sumie są czytelne, ale jak dla mnie “latają”.

Nie mniej chyba forum prezentuje się trochę ładniej i schludniej. Zwłaszcza pasek na górze.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Nicków ludzi piszących posty niestety nie widać moze by je nieco wyróżni jak na poprzedniej wersji? No i posty strasznie rozlazle; mowie tu o wersji na fona.
Niestety jak chce wejść na czyjś profil i nie da się oddalić widoku i widze tylko kawałek ze środka. A tak ogólnie to mi sie bardzo podoba (na fonie z konpa jeszcze nie wchodziłam)

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
Nicki przydałoby się dać nad avatarami :3

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Trzeba lecieć na samą górę, żeby napisać normalną odpowiedź, więc można by ten przycisk przenieść pod ostatni post zamiast nad postami :)

Ostatnia edycja:
N

Nyan

alt
Lilka:
Trzeba lecieć na samą górę, żeby napisać normalną odpowiedź, więc można by ten przycisk przenieść pod ostatni post zamiast nad postami :)
“Podgląd” w szybkiej odpowiedzi ma ten sam efekt.

Ostatnia edycja:
N

Nyan

Jak już wszyscy narzekają to może ja też będę jednak szczery co do jednego - niezbyt podchodzi mi ta dziewczyna w bannerze, wygląda jakby ktoś chciał dodać realizmu do postaci narysowanej czysto mangowo :p

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
Jak dojdziemy do v5.0 to chcę żeby podczas wczytywania strony były takie fajne skaczące fistaszki :p

Ostatnia edycja:
N

Nyan

kiklors:
Jak dojdziemy do v5.0 to chcę żeby podczas wczytywania strony były takie fajne skaczące fistaszki :p
Na razie to czekamy na czatowe świerszczyki Ariki.

Ostatnia edycja:
N

Nyan

A, tak. Sorki za doublepost, ale…

Użytkownicy przeglądający to forum:

Jeden, Drugi, Trzeci.

Tak, tyle że w negatywie wygląda teraz ta dość jednak ważna rzecz.

edit

O, jeszcze jedno. Nawet ustawienie sobie stylu Animes.pl 4.0 nie przywraca starego bannera ^^ Dość ważna rzecz :/

edit

“Wsółpraca” - i pod tym bannery.

edit

Dało się zablokować nowy banner adblockiem. Szkoda że utrudnia to szybki powrót na stronę główną…
Zna ktoś sposób by zastąpić wyświetlany obrazek na stronie innym zamiast po prostu go blokować?

edit

Brak “Userów zalogowanych w ciągu ostatnich 24h” utrudnia wbicie na profil osoby, z którą np. gadasz na czacie a nie wiesz gdzie ostatnio dała posta. Przydałoby się to przywrócić.

Ostatnia edycja:
Spider2023

Spider2023

Donator
Członek ekipy
Nie podoba mi się że awatary teraz są kwadratowe a postach.

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Ogólnie,słabo,że nie ma już rang. No i minus Domen,że to tak wszystko kolorystycznie i te tło xd mi się osobiscie nie podoba,wybacz

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Dla wszystkich, którym nie podoba się aktualny motyw, w stopce dodałem możliwość zmiany na inny (w tym stary też jest dostępny).
Dodałem też 2 kolory ekstra do 4.2 ;D Jakieś inne sugestie kolorów?
alt
Lilka:
Na dole jest okienko szybkiej odpowiedzi.
alt
Plazma:
Jestem tutaj nowy, poprzedni wygląd średnio mi się podobał, był przecięty, ale ten…
Poniżej moje bule, żale i tego typu rzeczy, z którymi nie trzeba się zgadzać.
-Tło zbyt ciemne.
-Kolor niebieski bym lekko rozjaśnił, przytłacza po prostu i kuje oczy, przyciąga za bardzo uwagę.
-Widok postów jest nieczytelny, źle mi się przegląda posty.
-Spoilery toż to porażka, mam nadzieję, że inni się zgodzą, jakby był napis trochę większy i na np. błękitnym prostokącie, który rozsuwa i ukazuje się.
-Biały bym zastąpił czymś lekko ciemniejszym, jakimś szarawym, piaskowym etc.
-Numer odpowiedzi wraz z godziną strasznie nieczytelne, nicki w sumie są czytelne, ale jak dla mnie “latają”.

Nie mniej chyba forum prezentuje się trochę ładniej i schludniej. Zwłaszcza pasek na górze.
Troszkę przyciemniłem kolor pasków bo wydaję mi się, że jednak ładniej będzie ciemniejsze.
Powiększyłem czcionkę w postach.
Spoilery idą do naprawy ale to niebawem.
Biały według mnie jest oki ale będę testował też twój pomysł.
Czytelność zależy w sumie na jakim skrawku tła się jest, zobaczę co da się zrobić w następnej aktualizacji.

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Tak to ten przycisk nowej odpowiedzi w sumie byłby niepotrzebny xD A w nowej odpowiedzi można używać edytowania, więc jeśli chce się użyć spoilera, pogrubienia itd. to trzeba go kliknąć. Rozumiem, że można po prostu dać podgląda, ale znowu… istnienie wtedy przycisku nowa odpowiedź na samej górze traci sens xD

Ostatnia edycja:
P

Piter

pomysł jest fajny, coś w stylu Neo, myśle że się przyjmię chociaż te kolory się troche zmywają (ciemno-niebieski), pomysł był dobry, a zmiana była potrzebna.
Po dłuższym przemyśleniu myśle że jest więcej plusów niż minusów, jak dla mnie taki rodzaj forum może zostać.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Tylko niech na fonie wszystko zacznie działać! I dajcie online w ciągu ostatnich 24h pls

Ostatnia edycja:
P

Piter

Jeszcze jeden “plusik” za ilość reputacji i postów oraz % ostrzeżeń, co całkiem ułatwiło diagnozowanie cudzych oraz własnego konta.

Ostatnia edycja:
Status
Ten wątek został zamknięty.
Top Bottom