Domen
EkipaAnimes
Członek ekipy
Proszę pisać tutaj opinie, problemy związane z nowym motywem.
Ostatnia edycja:
“Podgląd” w szybkiej odpowiedzi ma ten sam efekt.Trzeba lecieć na samą górę, żeby napisać normalną odpowiedź, więc można by ten przycisk przenieść pod ostatni post zamiast nad postami![]()
Na razie to czekamy na czatowe świerszczyki Ariki.Jak dojdziemy do v5.0 to chcę żeby podczas wczytywania strony były takie fajne skaczące fistaszki![]()
Na dole jest okienko szybkiej odpowiedzi.Trzeba lecieć na samą górę, żeby napisać normalną odpowiedź, więc można by ten przycisk przenieść pod ostatni post zamiast nad postami![]()
Troszkę przyciemniłem kolor pasków bo wydaję mi się, że jednak ładniej będzie ciemniejsze.Jestem tutaj nowy, poprzedni wygląd średnio mi się podobał, był przecięty, ale ten…
Poniżej moje bule, żale i tego typu rzeczy, z którymi nie trzeba się zgadzać.
-Tło zbyt ciemne.
-Kolor niebieski bym lekko rozjaśnił, przytłacza po prostu i kuje oczy, przyciąga za bardzo uwagę.
-Widok postów jest nieczytelny, źle mi się przegląda posty.
-Spoilery toż to porażka, mam nadzieję, że inni się zgodzą, jakby był napis trochę większy i na np. błękitnym prostokącie, który rozsuwa i ukazuje się.
-Biały bym zastąpił czymś lekko ciemniejszym, jakimś szarawym, piaskowym etc.
-Numer odpowiedzi wraz z godziną strasznie nieczytelne, nicki w sumie są czytelne, ale jak dla mnie “latają”.
Nie mniej chyba forum prezentuje się trochę ładniej i schludniej. Zwłaszcza pasek na górze.