Animes v4

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Status
Ten wątek został zamknięty.
Plazma

Plazma

New member
Gdzie jest logowanie/rejestracja za pośrednictwem fb?

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
alt
byters:
Pierwszy problem, który zauważyłem to brak wyświetlanych znajomych w profilu.
Oj… wlasnie tez to zauwazylem (pozno, co nie?)

W sumie mnie to zaciekawilo… no i tak w sumie, JESLI zostanie to przywrocone, to mam nadzieje na nieco lepsza forme niz poprzednia…

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
czat mi się nie ładuje. stało się coś?

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
Domen coś pewno spaprał… w co się tam bawisz?

Ostatnia edycja:
Egil

Egil

Active member
Odnośnie konkursu:
Jedyne co mogę wyłapać jako “bląd” zamieszczam w spoilerze… No i nie jestem pewien, czy zalicza się to do błędów. Forum jest zbyt idealne…

http://screenshootereu.blob.core.wi...mvevnmdhfjashiotwrafuotaudtqgtoydljdaxwmtzohs

Już to zgłaszałem, ale nie dostałem żadnej odpowiedzi - wszystkie 4 repy dotyczą jednej sprawy - nie pozwoliłem roiraroi zostać drugim adminem w trunieju herosów, które organizowałem. Wydaje mi się, że za takie coś nie powinienem dostać żadnej oceny, a jeli już, to jedną

Swoją drogą, zaczynają sie święta, może czas przystroić forum w jakieś śnieżynki, sople i nową dziewczynkę na górze?

Animes-bot na tsie jest dziwny. Jak jest w poczekalni wszystko jest z nim okey, ale jak przeniesie się go do jakiegoś pokoju, dźwięk staje się głuchy i przerywany.

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
W ramach konkursu :

Jedyne co mi przeszkadza na forum to to że sygnatura jest dostępna tam po x ilości podajże postów mogło by to zostać zmienione

Ostatnia edycja:
Egil

Egil

Active member
Odnośnie posty Byta - pomysly fajne, ale poza wolny/zajety… to internety, a my jesteśmy nerdami. Zarówno ja jak i parę szarych mas nie czuło by się fajnie nie mogąc wlepić “zajęty”.

Laxty - wymóg sygnatur został ustalony, gdyż forum zużywa dość dużo ramu samo w sobie, a nie wszyscy tu mamy dobre komputery. Wcześniej nowi użytkownicy ustawiali sobie wielkie ruchome sygnatury co znacznie spowalniało forum, więc zostało wprowadzone ograniczenie.

Poza konkursem - Domen, oddaj ładną listę Animców!!!

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Aktualizacja do 4.5!
  • Aktualizacja silnika
  • Odświeżony wygląd motywu
  • Najaktywniejsi dzisiaj (w panelu bocznym)
  • Odświeżenie instalacji czatu (dodałem: po kliknięciu na obrazek link do profilu)

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
To z tym linkiem mi sie podoba, Domiś :-D

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
Tak, Eiu na racje! Dobre z tymi linkami do profilu. Zawsze mi tego brakowało :D

Ostatnia edycja:
Elmor

Elmor

Donator
Mi cały czas brakuje bezpiecznych certyfikatów na tym forum i ogólnie kwestia zabezpieczeń jest zaniedbana. Trochę szkoda, że tytuły, rangi etc. się nie pokazują przy avatarze. Tak poza tym to forum jak najbardziej w porządku ;)

Ostatnia edycja:
Laska2584

Laska2584

New member
Również propsuję te linki do profilów ! Jak mnie to niemiłosiernie wkurzało jak ktoś się nowy pokazywał na czacie i musiałem go wyszukiwać żeby obadać :v

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Teraz tylko ranga wyświetlana pod avatarem i ja będę spełniony <3

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Wszystko jest cacy, ale mam jedno zastrzeżenie. Nie wiem, czy to tylko u mnie, ale fotki nie chcą automatycznie zmieniać rozmiaru.

Ostatnia edycja:
W

Wrexxar

Donator
Tak samo u mnie. Za duża fota rozjeżdża się natomiast na całej stronie.

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Plus jeszcze taki wyłapany błąd: brak listy znajomych na profilu jak i komentarzy

Ostatnia edycja:
Status
Ten wątek został zamknięty.
Top Bottom