Animes v4

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Status
Ten wątek został zamknięty.
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Mała aktualizacja:

Dodane:
-Kategoria Drama (Pod Mangą)
-Dział Kreskówki (Hydepark>Rozrywka)

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Kolejna mała/duża aktualizacja:

-NOWE LOGO
-Pasek z adresem url w mobilnej przeglądarce chrome ma teraz forumowy kolor

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
A pomimo moich uwag i wrexia nadal logo jest w tak złym miejscu można było by jest przenieść

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Na miłość boską przenieście te lolo i “animes.pl od fanów dla fanów” bo wygląda to co najmniej dziwnie

Ostatnia edycja:
A

Adahn

Szczerze powiedziawszy to o wiele bardziej podobało mi się poprzednie logo (było takie mniej “inwazyjne” i po prostu lepiej się komponowało z tłem, ale są gusta i gusta) i też, tak jak wspomniał Laxty, napis “animes.pl od fanów dla fanów” można by przenieść delikatnie w lewo, bo jest niebezpiecznie blisko pola wyszukiwania (literka w wchodzi na to pole). To takie pierdoły, ale lubię się czepiać :d

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Dokładnie adahn estetyka ma być!

Ponadto kiedy kilkam “Pogląd” nie mam znaczku do wstawiania spoilerów ani to uplołdu zdjęć na imgura

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Aktualizacja do 4.5.0.1
  • Aktualizacja zabezpieczeń
  • Aktualizacja silnika
  • Optymalizacja pod kątem SEO
  • Nowy edytor (już troszkę wcześniej dodany ale doliczam do tej aktualizacji)
  • Dodanie sprawdzania pisowni na nowym edytorze

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
W koncu widac “Ostatnio aktywne watki” ale… (tak jest “ale”) po wejsciu w link przed wgraniem nowych pluginow przekierowywalo Cię odrazu do ostatnio napisanego posta, a teraz przekierowuje nas na początek calego watku (na pierwsza strone)

Wersja mobilna - różowa skórka

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
A no, zgadzam się z ave. No i do tego zastanawiam się czy wątki z zabaw formowych powinny się wyświetlać w oststnio aktywnych, troche zaśmieca jak na moje oko.

:D

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
a ja właśnie wolę aby zabawy były w ostatnich wątkach. wtedy więcej osób do nich zadląda i zabawa trwa.

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Moim zdaniem bezsens robi to tylko niepotrzebny spam.

Usuńcie te zielone gówno co wyskakuje jako komunikat wkurza mnie to “Auto Saved” …

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Dość istotna sprawa - po aktualizacji zaczęło zaliczać posty z offtopicu oraz gier forumowych do ogólnej puli postów.

Ostatnia edycja:
T

Turel

alt
Mroczna:
Dość istotna sprawa - po aktualizacji zaczęło zaliczać posty z offtopicu oraz gier forumowych do ogólnej puli postów.
A nie powinno tak być?

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Nie, nie powinno. Offtopic, oraz gry forumowe były od dawna wyłączone z tej puli tylko po to, by nie nabijać sobie postów.

Ostatnia edycja:
U

uschly

Mroczna, o ile rejestr aktywności na forum mógłby być pozbawiony tematów o mniejszej wartości merytorycznej, tak co dokładnie oznacza licznik dzisiaj? O ile kiedyś mógł to być problem - przez chociażby ograniczenia ze strony hosta - tak obecnie zarówno katalogowanie informacji, jak i jej magazynowanie odbywa się na innym poziomie. to praktycznie bez znaczenia ile dzisiaj waży baza danych.

chodzi Ci o prestiż forum? o statystyki? postrzeganie użytkownika? wtedy bowiem miałoby to sens. z tym iż, wyświetlanie ilości napisanych postów można wyłączyć. tym samym cały problem, znika.

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Kolego uschły - pisałam to do Domena tylko dlatego, że tak było już od dawna na forum. Więc potraktowałam to jako błąd, niedopatrzenie przy aktualizacji. Nie trzeba do tego dorabiać ideologii.

Ostatnia edycja:
U

uschly

tylko zapytałem, z ciekawości. przepraszam.

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Mała aktualizacja:

-Usunąłem powiadomienie o auto-zapisie z edytora
-Usunąłem edytor z szybkiej odpowiedzi
-Ostatnio aktywne tematy prowadzą już do ostatniego posta
-Dodałem top 5 moderatorów
-Przywróciłem top 5 reputacji

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Edytor w szybkiej odpowiedzi był dobry, szkoda, że już go nie ma. Co do TOP 5, pozbyłabym się czasu online, jak i repek. Nie chcemy chyba kolejnych wyścigów…

Ostatnia edycja:
Elmor

Elmor

Donator
alt
Mroczna:
Edytor w szybkiej odpowiedzi był dobry, szkoda, że już go nie ma. Co do TOP 5, pozbyłabym się czasu online, jak i repek. Nie chcemy chyba kolejnych wyścigów…
Popieram. Tym bardziej, ze teraz czas online jest inaczej liczony niż kiedyś.

Ostatnia edycja:
Status
Ten wątek został zamknięty.
Top Bottom