AnimeUniverse-Online

• Autor wątku BananowyStreamer
  • Data rozpoczęcia
  • Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
B

BananowyStreamer

Ohayo!
Nie było mnie na forum dość długi czas. Zapewne nikt mnie nie pamięta, ale cóż :c. Dobra, ale mniejsza z tym zrobiłem kiedyś temat odnośnie gry mmorpg 2D “AnimeUniverse”. Oczywiście nie siedziałem i grałem w Don’t Starve Together, LoL’a ,różne mmorpg 2D i 3D, Cs:GO, Minecraft itd. Tylko robiłem grę. Modyfikowałem silnik Eclipse Origin. Optymalizowałem itd. Jeżeli chcecie ją zobaczyć to zapraszam na filmik na YouTube
Jest to jeszcze wczesna beta, ale możecie się pod tym postem zapisywać do zamkniętej.
A i zapraszam na stronę gry (Tymczasową stronę): http://animeunivers.enjin.com/home

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
W sumię why not. Zapisuje się ;D
Gry podobne do Margonem lub Tibii u mnie mile widziane bo już wiele w nie przegrałem. Jeśli ta gra będzie miała jakieś smaczki z Anime to tym bardziej chętnie pogram.
Bo takie nudne i suche tworzenie klas np. rycerz i bicie mobków typu smoki raczej nie wypali.

Ostatnia edycja:
B

BananowyStreamer

lukos124:
W sumię why not. Zapisuje się ;D
Gry podobne do Margonem lub Tibii u mnie mile widziane bo już wiele w nie przegrałem. Jeśli ta gra będzie miała jakieś smaczki z Anime to tym bardziej chętnie pogram.
Bo takie nudne i suche tworzenie klas np. rycerz i bicie mobków typu smoki raczej nie wypali.
Lukos to ja Ci zdradzę pewną tajną informację tylko nikomu nie mów… W grze zaczynasz klasą więzień ,potem uciekasz z więzienia i to w jaką drogę pójdzie zależy od Ciebie. Możesz dajmy zatrudnić się u łowcy ,u jakiegoś rycerza, który akurat przechodzi przez miasto. Tutaj sam tworzysz swoją historię itd. Możesz iść w ślady cichego łowcy lub zostać rycerzem u służyć jej królewskie mości. To są tylko przykłady ,ale to kim będziesz w grze zależy od Ciebie.

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Spoko, jeśli będzie jakaś wersja alpha gry to mnie zapisuj i podsyłaj linka. Nauczysz mnie grać xD
Potem jakbyś na otwarcie gry potrzebował moderatora to także jestem chętny

Ostatnia edycja:
B

BananowyStreamer

lukos124:
Spoko, jeśli będzie jakaś wersja alpha gry to mnie zapisuj i podsyłaj linka. Nauczysz mnie grać xD
Potem jakbyś na otwarcie gry potrzebował moderatora to także jestem chętny
Masz, może skype? I mam jeszcze problem, bo nwm na czym postawić serwer. Sam jestem jeszcze uczniem i nie zarabiam dlatego niezbyt mogę opłacić serwer. Na Vps Linuxie nie pójdzie. Ale mam pomysł odnośnie programu Tunngle (Jak coś tunngle to VirtualGamingNetwork-VGN lub VirtualPrivateNetwork-VPN). Tam stworzę kanał, na początku postawię serwer na moim komputerze, a potem się pomyśli.

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Mój skype: lukos123124
Ja znam się tylko na grach na silniku Tibii tzn. na np. dodawaniu nowych obiektów na mapie itp. Z grami na takim silniku może być ciężej.

Ostatnia edycja:
Top Bottom